Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Kandava/Turība" otro turnīru pēc kārtas ceturtdaļfinālā zaudē "Paris"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Kandava/Turība" otro turnīru pēc kārtas ceturtdaļfinālā zaudē "Paris"
Zigmārs Raimo ar partneriem. Foto: FIBA

Ķīnā notiekošo FIBA Pasaules tūres "Challenger" turnīru noslēgusi Latvijas komanda "Kandava/Turība". Latvijas 3x3 basketbolisti turnīra ceturtdaļfinālā ar 19:21 zaudēja Francijas vadošajai komandai "Paris".

• Vakar "Kandava/Turība", ko pārstāv Edgars Krūmiņš, Mārtiņš Krūmiņš, Francis Lācis un Zigmārs Raimo, caur adatas aci iekļuva "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā, zaudējot "Marijampolei" un pārspējot "Brisbane". Līdzīgi kā Hambrugas "Challenger" pusfinālā latviešiem ceturtdaļfinālā vajadzēja spēlēt pret Francijas komandu "Paris".

• Parīzes olimpisko spēļu vicečempioni Franks Segela un Žuls Rambo nepilnā minūtē izvirzīja savu komandu vadībā ar 5:0. Raimo iekustināja "Kandavas/Turības" uzbrukumu, bet Edgras Krūmiņš pēc trim nospēlētām minūtēm bija sekmīgs no tālās distances, tobrīd sadeldējot deficītu līdz četriem punktiem (4:8). Pienācīgu atbildi deva Segela, nepilnā minūtē gūstot piecus punktus un panākot 13:6.

• Latvieši nedomāja padoties, spēles otrajā pusē deldējot francūžu pārsvaru. Pēc sekmīgā Edgara Krūmiņa tālmetiena tas vairs bija tikai trīs punkti (14:17). Pēc viņa performances pēdējā minūtē "Kandava/Turība" pirmo reizi izvirzījās arī vadībā, bet Segela izglāba "Paris" no zaudējuma, latviešiem atzīstot pretinieku pārākumu ar 19:21 un nekvalificējoties Manamas "Masters" turnīram.

Jičanas "Challenger" turnīrs, ceturtdaļfināls

"Kandava/Turība" - "Paris" (FRA) 19:21

"Kandava/Turība": E.Krūmiņš 8, Lācis 5 (5 ab), Raimo 5, M.Krūmiņš 1
"Paris": Segela 9 (5 ab), Suhārs 5, Rambo 4, Džoko 3