Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pondekstere: "Uzticos Vētram"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pondekstere: "Uzticos Vētram"
#23 Cappie Pondexter
Foto: Barry Gossage/NBAE/Getty Images

"Zinām, ka mums jāpaveic daudz darba, taču uzticos mūsu trenerim, ka viņš spēs mūs sagatavot," 2007. gada WNBA čempione, 2009. gada līgas Rietumu konferences uzvarētāja un WNBA fināliste Kepija Pondekstere uzskata, ka viņas otrajai komandai Jekaterinburgas UGMK jācīnās par Eirolīgas un Krievijas tituliem.

Pondekstere, spēlējot Fīniksas "Mercury", 2007. gadā tika atzīta par WNBA finālu MVP, bet Eiropas karjeru sāka Turcijas klubā „Fenerbahce”. Pērn aizsardze pārcēlās uz Jekaterinburgu, kas piedāvāja labākus finanšu nosacījumus.

„Priecāšos spēlēt kopā ar Ennu Voutersu, kura ir apbrīnojama centra spēlētāja un nekad nedomāju, ka būšu ar viņu vienā komandā. Ir lieliski, ka varēsim spēlēt kopā. Jekaterinburga atkal sacentīsies par Eirolīgas un Krievijas tituliem.”

Intervijā FIBA Europe Pondekstere nosaukusi savus Eiropas un WNBA sapņu piecniekus. Eiropas piecniekā iekļuvušas Ann Wauters, Nevriye Yilmaz, Maria Stepanova, Sandrine Gruda un Agnieszka Bibrzycka, turklāt Jekaterinburgā no viņām nespēlē vienīgi turciete Jilmaza. WNBA piecnieku veido Diana Taurasi, Tamika Catchings, Lindsay Whalen, Lauren Jackson, Penny Taylor.

Gundars Vētra un Jekaterinburgas UGMK Eirolīgas sezonu sāks 28. oktobrī, savā laukumā sacenšoties ar Viļņas „Teo”. Abas komandas spēlē A grupā kopā ar „TTT Rīga” un tas nozīmē, ka tuvākajos mēnešos Rīgā būs redzamas daudzas pasaules labākās spēlētājas, Pondeksteri ieskaitot.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

Slēpts komentārs: burbulīte
Slēpts komentārs: NANI27