Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Skariolo: "Spēle pret VEF būs svarīga no psiholoģiskā viedokļa"

Skariolo: "Spēle pret VEF būs svarīga no psiholoģiskā viedokļa"
Serdžio Skariolo
Foto: AP/Scanpix

Pirms sestdien gaidāmās VTB līgas spēles, kurā basketbola klubs "VEF Rīga" savā laukumā uzņems Krievijas superklubu Maskavas apgabala "Khimki", viesu galvenais treneris Serdžio Skariolo atzinis, ka viņa padotajiem šis mačs būs nozīmīgs tieši no psiholoģiskā viedokļa.

Trešdien "Khimki" aizvadīja Eirolīgas spēli, kad izbraukumā ar 67:71 zaudēja "Asseco Prokom". Nākamajā dienā pēc spēles Polijā "Khimki" ieradās nākamās spēles norises vietā Rīgā, kur gaidīs tikšanās ar vietējo VEF. Pēdējie rezultāti nav apmierinājuši Maskavas reģiona vienību, tāpēc tā savai nākamajai spēlei gatavojas nopietni. "Mūsu komandu vārdā gribu atvainoties faniem par mūsu spēli iepriekšējā mačā. Apsolu - puiši darīs visu iespējamo, lai uzlabotu situāciju. Un, protams, mums vajag jūsu atbalstu. Dodieties uz arēnu un atbalstiet mūs. Mums priekšā ir grūtas mājas spēles un esmu pārliecināts, ka ar jūsu palīdzību varam tik pie lieliem panākumiem. Tagad gatavojamies spēlei ar VEF un mēģināsim parādīt skaistu basketbolu," tā "Khimki" kapteinis Vitālijs Fridzons.

"Pievienojos mūsu kapteiņa viedoklim un atvainojos faniem par rezultātu spēlē ar "Prokom". Tagad esam nonākuši sarežģītā situācijā. Spēle ar VEF būs ļoti svarīga no psiholoģiskā un VTB līgas turnīra tabulas skatpunkta. Sagaidu smagu spēli, līdzīgu kā iepriekšējos mačos. Mēs cīnāmies, bet spēles galotnēs izskatāmies bāli. Jāsaprot, ka arī ceturtajās ceturtdaļās jāspēlē ar tikpat lielu koncentrēšanos un intensitāti," uzskata Serdžio Skariolo, kurš vēl nesen bija arī Spānijas izlases galvenais treneris.

Spēle starp "VEF Rīga" un "Khimki" klubiem sestdien "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - БК «Химки»...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-26 21:15, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Stabili, ka Khimki panjems..
Vai kā man tev negribētos ,bet vien ir jāpiekrīt !

  +1 [+] [-]

, 2010-11-26 21:24, pirms 13 gadiem
ceresim ka himki nebus mus novertejusi u vefam izdosies azkerties ...
wisi uz arenu atbalstit vefu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja