Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Feltons paliks Šarlotē

Feltons paliks Šarlotē
Reimonds Feltons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Šarlotes "Bobcats" vienojies ar saspēles vadītāju Reimondu Feltonu par sadarbības turpināšanu uz vienu gadu. Feltons pieņēmis "kvalifikācijas piedāvājumu".

Tuvojoties pirmssezonas treniņnometnes sākumam, Šarlotes "Bobcats" klubs vienojies ar ierobežoti brīvo aģentu Reimondu Feltonu par līguma pagarināšanu. Lielāko daļu starpsezonas abas puses veica pārrunas par iespējamo līguma pagarināšanu uz vairākiem gadiem, bet tās nedeva nekādus rezultātus.

Tā vietā Feltons nolēmis piekrist "Bobcats" kvalifikācijas piedāvājumam uz vienu gadu par 5,5 miljoniem ASV dolāru. Nākamajā vasarā Feltsons būs brīvais aģents un varēs bez ierobežojumiem izvēlēties, kur turpināt karjeru. 25 gadus vecais saspēles vadītājs pagājušajā sezonā "Bobcats" sastāvā piedalījās visās 82 spēlēs, vidēji gūstot 14,2 punktus un atdodot 6,7 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2009-09-24 13:04, pirms 15 gadiem
malači nepalaida tik labu pg kautkur citur!! būs kas dod chanderam piespēles zajebisās uz alley opp!!