Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas izlasi vadīs Bečirovičs

Slovēnijas izlasi vadīs Bečirovičs
Memets Bečirovičs
Foto: www.segodnya.ua

Par jauno Slovēnijas vīriešu basketbola izlases galveno treneri iecelts Memets Bečirovičs, kurš aizvietos Jure Zdovcu. Bečirovičs noslēdzis trīs gadu līgumu.

Pēc Slovēnijas izlases aizvešanas līdz ceturtajai vietai šīgada Eiropas čempionātā no galvenā trenera amata aizgāja Jure Zdovcs. Viens no iemesliem bija tāds, ka Zdovcam ir grūti vadīt divas augsta līmeņa komandas - izlasi un Slovēnijas vadošo basketbola klubu Ļubļanas "Union Olimpija", kas startē arī Eirolīgā. Tagad viņam atrasts aizvietotājs un tas būs slovēņu speciālists Memets Bečirovičs.

Ar viņu noslēgts trīs gadu līgums pēc sistēmas 1+1+1. Pašreiz Bečirovičs ir Beļģijas kluba Ostendes "Base Oostende" galvenais treneris, bet pēc sezonas viņš visticamāk pametīs kluba darbu. Daudziem Slovēnijā šis gājiens ir pārsteigums, jo tika sagaidīts, ka galvenā trenera amatu piedāvās Tomo Mahoričam, kurš bija Zdovca asistents Eiropas čempionātā.

Savas trenera karjeras laikā Bečirovičs ir strādājis arī Ukrainas klubā Mariupoles "Azovmash", vairākos Slovēnijas klubos, to skaitā "Helios Domzale", ar kuru kļuva par vietējās līgas čempionu 2007. gadā.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja