Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Melnkalnes izlase paliek bez trenera

Melnkalnes izlase paliek bez trenera
Duško Vujosevičs
Foto: cskabasket.com

Nākamā gada Eiropas čempionāta ar jaunu galveno treneri startēs Melnkalnes vīriešu basketbola izlase, jo līdzšinējais treneris Duško Vujosevičs paziņojis par amata pamešanu. Aizvietotājs pagaidām vēl nav atrasts.

Pēc lēmuma paziņošanas Vujosevičs atklājis, ka aiziešana no Melnkalnes izlases ir viņa iniciatīva. Šovasar Melnkalnes izlase kvalificējās nākamā gada Eiropas čempionātam Lietuvā, kad bija vienā grupā ar Latviju. Abās spēlēs ar Latviju uzvarēja Melnkalnes izlase. Tikmēr Vujosevičs, kurš līdz šim bija vienīgais galvenais treneris Melnkalnes izlasei, koncentrēsies vienīgi savam darbam ar Krievijas klubu Maskavas CSKA, kas sezonu iesācis negaidīti slikti.

Ar Vujoseviču pie stūres CSKA rezultāti Eirolīgā ir neierasti vāji, jo pēc piecām spēlēm ar vienu uzvaru armijnieki ieņem pēdējo vietu D grupā. Nākamnedēļ sāksies Eirolīgas grupu turnīra otrais aplis un CSKA priekšā grūts uzdevums labot situāciju.

Izmantotie resursi:
Mondo - Bogatiji za ceo svet!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-21 16:04, pirms 13 gadiem
Briinos,ka vinsh veel turas CSKA galvenaa trenera amataa..

  -1 [+] [-]

, 2010-11-21 16:26, pirms 13 gadiem
Eirovīzijā viņiem veicas labāk kā basketbolā!