Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pērkinss atkal iesmej par Ērvingu, Durents nespēj paklusēt

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pērkinss atkal iesmej par Ērvingu, Durents nespēj paklusēt
Kendriks Pērkinss (otrais no labās). Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kendriks Pērkinss, kas šobrīd iejūtas basketbola analītiķa lomā, atkal visai savdabīgi izteicies par "Nets" spēlētāju Kairiju Ērvingu. Ērvinga komandas biedrs Kevins Durents sociālajos tīklos izteicās arī par Pērkinsu.

Šoreiz runa nav par to, kā Durents pameta Oklahomsitijas "Thunder", lai pievienotos Goldensteitas "Warriors". Šajā reizē viss sākās Pērkinsa izteikumu dēļ par Ērvingu.

"Ja mēs paņemtu Ērvinga smadzenes un ieliktu tās putna ķermenī, uzminiet, kas notiktu?" Pērkinss uzdeva retorisku jautājumu, piedaloties raidījumā "Get Up". "Šis putns lidotu atpakaļgaitā! Kairijs šobrīd ir apjucis, viņš parāda to, ka viņam trūkst līdera dotības."

Pērkinss arī visai tieši vērsās pie Ērvinga: "Kairij, šobrīd tu esi traucēklis, tu jauc gaisu. Tu neesi konsultējies ar Krisu Polu, kas ir spēlētāju asociācijas prezidents. Tu piedāvā nespēlēt, nedodot konkrētu rīcības plānu. Tas viss ir bezjēdzīgi un es tev pilnībā nepiekrītu!"

Parādoties šiem citātiem "Twitter", sarunā iesaistījās arī Durents, kurš dalījās ar "DrGuru23" tvītu ar tekstu: "Viss kārtībā, Perk. NBA fani zina, ka tu kādreiz biji viens no bīstamākajiem basketbolistiem."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...

     [+] [-]

, 2020-06-18 08:22, pirms 4 gadiem
Pūsijam joprojām grauž, ka Perkinss ir to cilvēku pusē, kas uzskata Pūsija gājienu par nožēlojamāko NBA vēsturē un ir paudis skaļo šo savu viedokli.

  +5 [+] [-]

, 2020-06-18 08:32, pirms 4 gadiem
Gan jau Durenta sprieki par Kairiju beigsies,kad būs jāsāk kopā spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-18 08:47, pirms 4 gadiem
Seriously? Kāds vispār rediģē autoru rakstus?

"Šoreiz runa neiet par to, kā Durents pameta Oklahomsitijas "Thunder", lai pievienotos Goldensteitas "Warriors". Šajā reizē viss sākās dēļ Pērkinsa izteikumiem par Ērvingu."

     [+] [-]

, 2020-06-18 09:01, pirms 4 gadiem
GaršīgsTomāts rakstīja: Seriously? Kāds vispār rediģē autoru rakstus?

"Šoreiz runa neiet par to, kā Durents pameta Oklahomsitijas "Thunder", lai pievienotos Goldensteitas "Warriors". Šajā reizē viss sākās dēļ Pērkinsa izteikumiem par Ērvingu."
Savējos no sākuma parediģē, seriouslij!

  +2 [+] [-]

, 2020-06-18 10:46, pirms 4 gadiem
Labi, ka Pērkinss ir nēģeris, savādāk atkal amerikā izceltos kārtējais "rasisma" skandāls...

     [+] [-]

, 2020-06-18 11:45, pirms 4 gadiem
Pareizi jau pateica Perkins,rezultātu tāpat neuzko neskatoties pieņems ''augša''!Turklāt Kairijam normāli ''sakāpis'',ar Lebi normāli spēlēja ,tagad kautko mētā!

     [+] [-]

, 2020-06-18 13:54, pirms 4 gadiem
Sen nebiju piekritis Pērkinsam, bet šoreiz viņam ir pilnīga taisnība. Varbūt LBJ viņu kaut kā piezemēja agrāk, bet tagad liekās, ka viņam ir nopietnas mentālas problēmas. Un piekrītu komentētājam SAPNIS, par to, ka lai Durants pagaida, kad sāks spēlēt kopā ar Kairiju -sapratīs kur nonācis. Ka tik nesanāk sliktāk, nekā ar RW. Es Nets vietā pēc iespējas ātrāk mainītu Kairiju projām, tur briest skandālu jūra un komandas disfunkcijas problēmas. Ceru vismaz, ka Rodi aizmainīs.

     [+] [-]

, 2020-06-18 16:23, pirms 4 gadiem
Es teiktu, ka Durents ar šādu bērnu dārza līmeņa uzbraucienu pretim, lietu padarīja tikai vēl nožēlojamāku ne tikai Kairija, bet nu jau arī Duranta virzienā...
Tāda bez argumentu atbilde, kas ir no sērijas, ko tu sajēdz, jo tu nebiji augsta līmeņa basketbolists... Tātad tavs viedoklis ir 0... Ha, ha... Lūzeru brigāde tie Nets būs ar šādiem diviem nāpšliem...