Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lasmanis nāks talkā "Kandavai/Anzāģei" "Užavas" kausā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Lasmanis nāks talkā "Kandavai/Anzāģei" "Užavas" kausā
Kārlis Lasmanis Kandavas komandas kreklā. Foto: basket.lv

"Ramirent" Nacionālās basketbola līgas komanda "Kandava/Anzāģe" savas komandas pieteikumā dalībai "Užavas" kausa izcīņā pieteikusi Kārli Paulu Lasmani, kurš tikko noslēdza 3x3 basketbola sezonu un Kandavas komandā spēlēja arī pagājušajā sezonā.

Lasmanis šo sezonu sāka ar dalību "Big 3" līgā, bet pēc tam pievienojās saviem ilggadējiem komandas biedriem "Riga" rindās, gana sekmīgi aizvadot arī atlikušo FIBA Pasaules tūres sezonu 3x3 basketbolā. Tā noslēdzās aizvadītajā nedēļas nogalē ar Pasaules tūres finālturnīru, kurā "Riga" izstājās ceturtdaļfinālā un ierindojās piektajā vietā.

Kā portālu informēja "Kandava/Anzāģe" pārstāvis Kristaps Gotfrīds, tad Lasmaņa iekļaušana komandas pieteikumā dalībai "Užavas" kausa izcīņā nav tikai formalitāte un basketbolists gatavs komandai nākt talkā gaidāmajās ceturtdaļfināla spēlēs pret "Liepāju".

Kandavnieki līdz šim kausa izcīņā bez problēmām sagrāva "Grobiņu" un divreiz pārspēja "Jelgavu", kuras rindās spēlēja Lasmaņa cīņu biedri Nauris Miezis un Edgars Krūmiņš. Precīzi komandu "Kandava/Anzāģe" un "Liepāja" savstarpējo spēļu datumi vēl nav zināmi, bet ceturtdaļfināla kārta paredzēta 3./4. un 17./18. janvārī.

Kārlis Pauls Lasmanis pārstāvēja "Kandava/Anzāģe" komandu arī iepriekšējā sezonā. Tāpat viņš pamēģināja sevi trenera arodā, novadot komandu līdz uzvarai līgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla kārtā. Šobrīd Lasmaņa vārdu nevar atrast Kandavas komandas pieteikumā Nacionālajā Basketbola līgā, tā ka šobrīd plānos ir spēlēt vien kausa izcīņā.

     [+] [-]

, 2022-12-16 10:09, pirms 2 gadiem
Džordana stilā tā mēle ārā. ';

     [+] [-]

, 2022-12-16 10:35, pirms 2 gadiem
Kāpēc bilde jānomaina. :/