Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Parahovskis: "Patīkami dzirdēt, ka "Hapoel" baidās no mums"

Parahovskis: "Patīkami dzirdēt, ka "Hapoel" baidās no mums"
Artjoms Parahovksis treniņā dienu pirms spēles
Foto: one.co.il

Basketbola klubs "VEF Rīga" jau otrdien sāks ULEB Eiropas kausa sezonu, kad izbraukumā tiksies ar Jeruzalemes "Hapoel". Pirms spēles no abu pušu pārstāvjiem bija dzirdami piesardzīgi komentāri.

"VEF Rīga" spēles norises vietā ieradās svētdienas vakarā, bet jau šodien aizvadīja treniņus. VEF galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc ierašanās Izraēlā atklājis, ka šajā valstī viesojies kādas četras reizes gan kā Kauņas "Žalgira" spēlētājs, gan arī kā Viļņas "Lietuvos Rytas" galvenais treneris. Trenerim tika prasīts, ko viņš zina par "Hapoel" mājas zāli un faniem, taču Kurtinaitis uzskata, ka šādiem faktoriem nav īpaši lielas nozīmes, jo apstākļi abām komandām tāpat ir vienādi.

Runājot par pretiniekiem "Hapoel", Rīgas kluba treneris sacīja: "Tā ir laba, gudra komanda. Izraēlā visi ir bagāti, viņiem ir nauda labu ārzemnieku iegādei, tā kā spēlē būs sarežģīta. Īpašu uzmanību jāpievērš viņu otrajiem un trešajiem numuriem, piemēram, Solomonam, kurš ir lielisks snaiperis. Pirms spēles visiem ir vienādas izredzes - 50 pret 50. Labi, varbūt mēs neesam tik skaļi uz basketbola kartes, bet mums ir laba, jauna komanda un tiecamies pēc uzvarām. Nav svarīgi kur spēlējam, mājās vai izbraukumā, tik un tā gribam uzvarēt. Esam gatavi spēlēt un tad redzēsim, varbūt tieši rīt pienāks īstā diena un īstais laiks, lai uzvarētu."

Savukārt pēc pirmdienas treniņa Kurtinaitis atzina, ka viņa padotie spēlē arvien labāk katrā mačā: "Esam izveidojuši komandu no jauniem spēlētājiem, kas progresē spēli no spēles. Mums bija laba spēle pret "Azovmash", tāpēc esam optimistiski. Mūsu spēks ir komandas spēlē un aizsardzībā. Mums nav tādi spēlētāji kā Solomons vai Ričs, kuri ir ļoti talantīgi un spēcīgi. Mēģināsim spēlēt kā komanda un būsim gatavi cīnīties."

"Ir patīkami sākt Eirokausos," sacīja "Hapoel" galvenais treneris Odeds Katašs, kurš šovasar bija Izraēlas izlases trenera asistents. "Dažreiz nav labākais sākt ar pirmo spēli mājās. Daži saka, ka šī komanda uz papīra mūsu grupā ir vājākā, bet no tā, ko es redzēju, viņi ir ļoti bīstami. Viņi ir disciplinēti un agresīvi, spēlē ar lielu intensitāti," tā Izraēlas kluba treneris. Atbildot uz jautājumu par spēlētāju, kam no Rīgas komandas vajadzētu pievērst lielāko uzmanību, Katašs nosauca centru Artjomu Parahovski. "Protams, neatklāšu nekādas noslēpumus, bet varu teikt pretinieki ir spēcīgi, tāpēc centīšos palīdzēt savai komandai uzvarēt. Ir patīkami dzirdēt, ka Jeruzalemes treneris baidās no manis, jau rīt redzēsim kā viss iznāks," tā Parahovskis.

Otrdienas spēles sākums starp "VEF Rīga" un "Hapoel" klubiem gaidāms pulksten 19:00 pēc Latvijas laika. Tiešraidē arī LTV7 kanālā un translācijas sākums 18:45.

Izmantotie resursi:
÷čł: ąéļ ģšå šéńéåļ įąéųåōä, ęå ēååéä ģöņéųéķ
īąīļ ųéāä: ģą łīņśé łīģēä ęä ąåģķ ÷łä

  +3 [+] [-]

, 2010-11-15 23:15, pirms 13 gadiem
Izmantotais resurss - ÷čł: ąéļ ģšå šéńéåļ įąéųåōä, ęå ēååéä ģöņéųéķ
īąīļ ųéāä: ģą łīņśé łīģēä ęä ąåģķ ÷łä


Vismaz eng.val. tur ir?!

     [+] [-]

, 2010-11-15 23:36, pirms 13 gadiem
Jaanjem vinji,citu variantu nav!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-15 23:50, pirms 13 gadiem
Prieks ka SC.com"zurnalisti" prot tik sarezgjitas svesvalods...
Vai ari muzu veca google piepalidzeja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 00:30, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Tie, kas liek TOTO, rīt būs ļoti rezultatīva spēle over 150 punkti toč būs!
Kāpēc tu tā domā? Es domāju, ka švaki vai būs tik rezultatīvi.

     [+] [-]

, 2010-11-16 00:31, pirms 13 gadiem
James121 rakstīja: Kāpēc tu tā domā? Es domāju, ka švaki vai būs tik rezultatīvi.
mja piekritu..bet ar nosacijumu ka VEF spele labi aizsardziba, bet no otras puses 150 jau nav daudz 75 punkti no komandas un lieta darita

     [+] [-]

, 2010-11-16 10:34, pirms 13 gadiem
Labs spēlētājs tas baltkrievs! Ir potenciāls.