Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Warriors" vadība apmierināta, ka komandai šī sezona ir beigusies

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" vadība apmierināta, ka komandai šī sezona ir beigusies
Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2019./2020. gada sezona atsāksies jūlija beigās. Goldensteitas "Warriors" sezonas turpinājumā nepiedalīsies, bet komandas vadība un personāls to uztver pozitīvi.

Uz Orlando bāzēto Disnejlendas sporta kompleksu dosies 22 no visām līgas komandām. Visām komandām, kas startēs šajā sezonas turpinājumā, būs jāizspēlē astoņas regulārā turnīra spēles, kā arī kādām komandām var nākties aizvadīt papildus spēles par vietu izslēgšanas turnīrā. Pēc tam sāksies izslēgšanas turnīrs.

"The Athletic" žurnālists izteicās, ka "Warriors" vadība nav noraizējusies, ka komanda šajā sezonā vairāk nespēlēs. Izskanējusi versija, ka Stīva Kera vadītā komanda pat ir priecīga par šādu pavērsienu.

Žurnālists Etans Strauss: "Runājot ar "Warriors" pārstāvjiem, secināju, ka viņi ir priecīgi par to, ka komandai nav jādodas uz Orlando, un tas nav tikai tāpēc, ka viņi var izvairīties no sarežģītā pārrunu procesa, kas saistās ar sezonas atsākšanos un protestiem valstī."

"Viņi saprot, ka nedošanās uz Orlando ļaus ieguldīt vairāk laika tajā, lai sagatavotos nākamajai sezonai, " žurnālists izteicās. "Warriors" sociālajos tīkos publicēja video, kurā redzams, ka daudzi komandas spēlētāji apmeklē individuālos treniņus, tomēr ierobežojumi nav atcelti, un komandai nākas tiem pielāgoties.

Viens no "Warriors" treneriem teica: "Šobrīd varam tikai trenēties divatā – es un spēlētājs. Ar šī brīža ierobežojumiem mums daudz kas nav atļauts, bet, kad tie tiks mazināti, tad treniņprocess kļūs krietni efektīvāks."

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/bayarea/w...

     [+] [-]

, 2020-06-14 20:37, pirms 4 gadiem
Dinamo šitādu optimistisku vadību