Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Atcelta Jaunatnes basketbola līgas sezona

Rolands Eliņš

Atcelta Jaunatnes basketbola līgas sezona
Foto: Basket.lv

Latvijas Basketbola savienības valde atbalstījusi LBS Jaunatnes komisijas lēmumu atcelt 2020./2021. gada čempionātu, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, kā arī faktu, ka kopš oktobra beigām visā Latvijā nav atļauti sporta skolu grupu treniņi slēgtās zālēs, ziņo Basket.lv.

LJBL čempionāts tika apturēts 2020. gada 16. oktobrī, saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu par stingrāku epidemioloģiskās drošības pasākumu īstenošanu. Kopš tā laika noteikumi kļuvuši vēl stingrāki un aizliegums bērniem un jauniešiem iekštelpās trenēties un rīkot sacensības darbosies vismaz līdz 6. aprīlim.

Tā kā ierobežojumu mīkstināšanas gadījumā būs vajadzīgs laiks, lai sagatavotos sacensībām, turklāt mācību gada beigās bērniem un jauniešiem būs palielināta slodze vispārizglītojošajās skolās, LBS Jaunatnes komisijas dalībnieki vienbalsīgi nolēma atteikties no mēģinājumiem izspēlēt LJBL čempionātu, par prioritāti izvirzot organizēta treniņprocesa atjaunošanu.

Nolemts arī 2021./2022. gada sezonā LJBL čempionātu U14 vecuma grupā jauniešiem un jaunietēm izspēlēt pēc U13 grupā lietotā principa vairākos posmos ar sabraukumiem, nedalot komandas Superlīgā un Nacionālajā līgā, lai objektīvi noteiktu rangu tabulu turpmākajiem LJBL čempionātiem.

Citus precizējumus un papildinājumus LJBL 2021./2022. gada čempionāta nolikumam Jaunatnes komisija izskatīs tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
Atcelts 2020./2021. gada sezonas LJBL...

     [+] [-]

, 2021-03-11 20:47, pirms 3 gadiem
Wtf, kādēļ veči var spēlēt, bet jaunie nevar?? Vai nu visi, vai neviens!!!

     [+] [-]

, 2021-03-11 20:52, pirms 3 gadiem
Sis tik loti atspogulosies uz visu, ta ir kad esam viena no... valstim kam nav sporta ministrijas.. Ta jau ir diezgan drums skats skatoties 14-19gadigos sobrid.. Un tomer nav sports tas pats kas teatris, zinu, ka ir cilveki kas kaut ka censas dod tiem talantiem zale ieejas pa kluso utt Bet nu...

     [+] [-]

, 2021-03-11 20:57, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Wtf, kādēļ veči var spēlēt, bet jaunie nevar?? Vai nu visi, vai neviens!!!
Ta interpretacija ir tada, ka berns aiziet majas vinam ir vecaki,masa/bralis un vins ir sociali aktivaks tiekas ar draugiem un itka tie aiznes talak uz gimeni, bet pieaugusais ''itka'' ir tada ka burbuli trenins-maja-spele,

     [+] [-]

, 2021-03-11 21:49, pirms 3 gadiem
Un tas ir tikai sākums. Diemžēl nākotne neizskatās diezko spoža

     [+] [-]

, 2021-03-12 00:21, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Un tas ir tikai sākums. Diemžēl nākotne neizskatās diezko spoža
Būs mums pēc šādām dīkstāvem paprāvs bariņš jauno talantīgo apaļīgo basketbolistu

     [+] [-]

, 2021-03-12 10:36, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Ta interpretacija ir tada, ka berns aiziet majas vinam ir vecaki,masa/bralis un vins ir sociali aktivaks tiekas ar draugiem un itka tie aiznes talak uz gimeni, bet pieaugusais ''itka'' ir tada ka burbuli trenins-maja-spele,
Pionīgas muļķības, večiem arī ir ģimenes, draugi ār kuriem tiekas. Tas kontakts ir identisks kā jaunietim. Man kaimiņos dzīvo vairāki basketbolisti, tāpat čupojas un vazājas apkārt.