Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jahovičs rītdien atgriezīsies VEF sastāvā

Jahovičs rītdien atgriezīsies VEF sastāvā
Gatis Jahovičs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Piektdien gaidāmajā Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēlē, kurā "VEF Rīga" savā laukumā uzņems Lietuvas klubu "BC Šiaulai", ierindā būs uzbrucējs Gatis Jahovičs, kurš atlabis no savainojuma.

Pēc gandrīz četru mēnešu izlaišanas VEF sastāvā atkal būs Gatis Jahovičs, kurš atlabis no oktobrī gūtā savainojuma. 25 gadus vecais Latvijas izlases basketbolists šosezon aizvadījis tikai piecas spēles, bet tagad lūkos atgūt iekavēto un palīdzēt "VEF Rīga" komandai. Jahoviča atgriešanās notiks VEF spēlē pret Šauļu komandu, kuras sastāvā ir latviešu centrs Raitis Grafs.

Šī spēle būs zīmīga ne tikai ar Jahoviča atgriešanos, bet arī ar amerikāņu uzbrucēja Tadža Makkaloga debiju. Šīs nedēļas sākumā Makkalgas ieradās Rīgā, bet jau rītdienas spēlē viņš debitēs VEF sastāvā. Piektdienas spēles sākums Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā gaidāms pulksten 19:30.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

  +9 [+] [-]

, 2010-02-11 15:39, pirms 14 gadiem
Veiksmi un turpmāk bez traumām

  +4 [+] [-]

, 2010-02-11 15:41, pirms 14 gadiem
jacinas Gati! un tad jau bus labi! un ja vajag saturigu speli un klausat ko treneris saka un bus uzvaras mums lai veseliba turas kopa un ja tas viss bus ideali mums melna nave uzvares visus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 16:54, pirms 14 gadiem