Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kolsons atrod klubu Libānā

Kolsons atrod klubu Libānā
Šons Kolsons
Foto: askriga.lv

Bijušā basketbola kluba "ASK Rīga" pēdējais viesspēlētājs Šons Kolsons vienojies ar Libānas klubu "Antranik", kur pavadīs šo sezonu.

Ar Šonu Kolsonu Libānas klubs "Antranik" rēķinās kā ar komandas līderi. Tāpat sagaidāms, ka 34 gadus vecais Kolsons būs viens no vadošajiem spēlētājiem šosezon Libānas līgā. Interesanti, ka šajā Tuvo Austrumu valstī šosezon spēlē vēl viens basketbolists, kas savulaik spēlējis Latvijā. Tas ir saspēles vadītājs Rikijs Klemonss, kurš 2006. gada pirmo pusi pavadīja BK "Ventspils" sastāvā.

Savukārt jau minētais Kolsons bija basketbola kluba "ASK Rīga" pēdējais viesspēlētājs. 182 cm garais amerikāņu aizsargs ASK sastāvā aizvadīja 11 spēles, vidēji gūstot 14,7 punktus, izcīnot 3,3 atlēkušās bumbas un atdodot 3,2 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
proexposure.com