Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Otrdien gaidāms "ASK Rīga" paziņojums

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Otrdien gaidāms "ASK Rīga" paziņojums
Arnis Vecvagars pirms mēneša piekrita trenēt "ASK Rīga"
Foto: Romualds Vambuts, SportaCentrs.com

Basketbola kluba "ASK Rīga" iniciatīvas grupa nedēļas sākumā tiksies ar kluba administratori, otrdien plānojot sniegt paziņojumu par vienības tālāko darbību, SportaCentrs.com informēja iniciatīvas grupas pārstāvis Jānis Brants.

„ASK Rīga” 2008./2009. gada sezonu noslēdza ar parādien vairāk nekā 1 miljona latu apmērā, vasarā pret klubu tika ierosināts maksātnespējas process un iecelta administratore. Paralēli tika izveidota kluba atjaunošanas grupa, kura pieteica komandu dalībai Latvijas basketbola līgā (LBL) un Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijā.

Augustā „ASK Rīga” izpildīja nepieciešamās formalitātes startam LBL, taču neieguva kāroto vietu BBL elites desmit komandu pulkā, kurā ir četri Latvijas klubi – BK „Ventspils”, „VEF Rīga”, BK „Valmiera” un BK „Liepājas Lauvas”. Tikšanās ar LBL un LBS pārstāvjiem pirms paziņojuma sniegšanas nav paredzēta, teica Brants.

Pirms divām nedēļām iniciatīvas grupas pārstāvji nodibināja sabiedrību ar ierobežotu atbildību SIA "ASK menedžments". Sadarbībā ar nodibinājuma “Biedrība ASK Rīga” maksātnespējas administratori tika plānots izstrādāt sanācijas plānu un kredītsaistību pakāpeniskas dzēšanas grafikus.

SIA “ASK menedžments” statūtkapitāls ir 10 000 Ls. Par to vienojušies jaunā uzņēmuma dalībnieki “Arēna Rīga”, Jānis Brants, Mārtiņš Reisons, Agris Strautnieks, Andis Auza, Kristaps Banga, Uvis Helmanis, Arnis Vecvagars.

Uzņēmumu vada valde trīs cilvēku satsāvā. Par valdes locekļiem ievēlēti Jānis Brants un Kristaps Banga. Valdes priekšsēdētājs ir viens no pazīstamākajiem Latvijas augstākā līmeņa menedžeriem Edgars Štelmahers.

2008./2009. gada sezonā "ASK Rīga" izcīnīja bronzas medaļas Latvijas čempionātā, bet BBL "Četru finālā" ierindojās ceturtajā vietā.

  +5 [+] [-]

, 2009-09-14 13:13, pirms 15 gadiem
nu nu gaidam, cerams vismaz LBL spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-09-14 13:19, pirms 15 gadiem
šogad vaig nostabilizēties, lai nākamgad nebutu tātas problēmas

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 13:21, pirms 15 gadiem
par nespeleshanu nekur?

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 13:22, pirms 15 gadiem
cerams nebus kartejais gadijums ka izlems tikai to ka par so jautajumu runasim nakamnedelj

  -3 [+] [-]

, 2009-09-14 13:22, pirms 15 gadiem
Ja kādreiz dzīvē gribam kā līdzīga ar līdzīgu spēlēt pret Žalgiri un Rytas, tad Rīgā vajag vienu komandu! Vai tas ir ASK, BARONS vai VEF pilnīgi vienalga!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 13:57, pirms 15 gadiem
ar to arī viss beidzās ....

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:08, pirms 15 gadiem
Cerams, ka Stelmahera vadiba lietas ies uz augsu.

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:17, pirms 15 gadiem
Tur jau nekas vēl nav nodibināts. Tika tikai noslēgts dibināšanas līgums. Bet tas neko nemaksā un 10 štukas samaksātas nav. Līgums tika slēgts, lai aizmālētu acis BBLam. Neizdevās.

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:22, pirms 15 gadiem
Nu gaidīsim gan.

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:22, pirms 15 gadiem
LBL un BBL otrajā būtu jākapā

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:54, pirms 15 gadiem
Ierēdņu atkal vairāk nekā spēlētāju...

  +4 [+] [-]

, 2009-09-14 15:03, pirms 15 gadiem
Vecbebru zvejnieks rakstīja: Tur jau nekas vēl nav nodibināts. Tika tikai noslēgts dibināšanas līgums. Bet tas neko nemaksā un 10 štukas samaksātas nav. Līgums tika slēgts, lai aizmālētu acis BBLam. Neizdevās.
nu ja, un Zonnes garantijas vēstule par 500 000 EUR gan ir noformēta kā depozīts , un atrodas Barona bankas rēķinā, ko varēs aplūkot nākamajā operatīvajā bilancē. Interesanti, kāds būs Barona sastāvs spēlēm LBL ar tādu budžetu...

     [+] [-]

, 2009-09-14 15:28, pirms 15 gadiem
lohatrons kauc kāc.... tak palasiet tos pigorus.... vasaras sākumā pļūtīja ka ir sanācijas plāns, pāris nedēļas atpakaļ paziņoja, ka tiek dibināts SIA, kas izstrādās sanācijas plānu un visbeidzot šodien raksta - " Sadarbībā ar nodibinājuma “Biedrība ASK Rīga” maksātnespējas administratori tika plānots izstrādāt sanācijas plānu un kredītsaistību pakāpeniskas dzēšanas grafikus.".... pagātnes iedomu formā.... tātad secinājumi: nekas nav ne izstrādāts ne iesākts ne nomērīts ne nogriezsts, plika vervelēšana,. Paziņojums būs sekojoš - "Parcik visādi pipaki mums traucē strādāt mēs diemžēl nevar glābt leģendu jo acīmredzot valstij tas neintresē blabla bla bla.... un kerdikt." Šonedēļ basketbolā komēdiju laiks... kā lasi par basīti, tā norēcies līks

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 15:50, pirms 15 gadiem
ibumetins rakstīja: lohatrons kauc kāc.... tak palasiet tos pigorus.... vasaras sākumā pļūtīja ka ir sanācijas plāns, pāris nedēļas atpakaļ paziņoja, ka tiek dibināts SIA, kas izstrādās sanācijas plānu un visbeidzot šodien raksta - " Sadarbībā ar nodibinājuma “Biedrība ASK Rīga” maksātnespējas administratori tika plānots izstrādāt sanācijas plānu un kredītsaistību pakāpeniskas dzēšanas grafikus.".... pagātnes iedomu formā.... tātad secinājumi: nekas nav ne izstrādāts ne iesākts ne nomērīts ne nogriezsts, plika vervelēšana,. Paziņojums būs sekojoš - "Parcik visādi pipaki mums traucē strādāt mēs diemžēl nevar glābt leģendu jo acīmredzot valstij tas neintresē blabla bla bla.... un kerdikt." Šonedēļ basketbolā komēdiju laiks... kā lasi par basīti, tā norēcies līks
bet tev tak, kā attīstītam finansistam (cik var noprast, labi orientējies, ko nozīmē-sanācija) ir visas iespējas pateikt kaut ko prātīgu, iepretīm visiem nejēgām. Vari uzņemties visus parādus un tos atdot, tam tērējot tikai un vienīgi savus ietaupījumus. Tu tak esi īsts basketbola fans, kā izskatās.

     [+] [-]

, 2009-09-14 16:04, pirms 15 gadiem
Calvin rakstīja: bet tev tak, kā attīstītam finansistam (cik var noprast, labi orientējies, ko nozīmē-sanācija) ir visas iespējas pateikt kaut ko prātīgu, iepretīm visiem nejēgām. Vari uzņemties visus parādus un tos atdot, tam tērējot tikai un vienīgi savus ietaupījumus. Tu tak esi īsts basketbola fans, kā izskatās.
Ja piesienamies pie vārdiem, tad sanāciju var tulkot ari šādi, kas varbūt pat būtu piemērotāks skaidrojums šim gadījumam - "Sanācija - Slimības vai slimību perēkļa novēršana (parasti mutes dobumā)."runa ir par to, - ko var batonēt.... nu nav plāna, nav pat ideju kā to izdarīt..... jābūt reāliem, jā kāds no KLUBA publicētā miljonāru saraksta prņem ASK, tad varbūt (bet reālas naudas tāpat nevienam nav, viss ir īpašumos un papīros, kā Misus teiktu - virtuāli).... fans ne fans, īsts neists, es nekad nevaru paņemt no kāda pakalpojumu, preci, nesamaksājot, man tā pašam nepatīk... bet te puikas vālē uz nebēdu un paļāvās un ierēdņiem... pofig to slaveno zīmolu, šitie paši kas grib ko darīt, ai tak cep jaunu komandu augšā... Helmanis un Vecvagars ir pietiekami spēcīgi vārdi pārskatāmā pagātnē, ar tiem tad vajag operēt

  -1 [+] [-]

, 2009-09-14 17:38, pirms 15 gadiem
TAS IR VIENS LIELS FUFELS NO ASK PUSES >>> TUR NEKĀ NEBŪS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja