Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Lauvas" fārmklubs lūkos regulāro čempionātu noslēgt bez zaudējumiem

Andrejs Siliņš

"Liepājas Lauvas" fārmklubs lūkos regulāro čempionātu noslēgt bez zaudējumiem
"Liepājas Lauvas 2" basketbolisti Ainārs Tomašs un Artūrs Freimanis°uz rezervistu soliņa
Foto: Mārtiņš Sīlis

Piektdien, 5. martā, pēdējo Rietumu Līgas regulārā čempionāta spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas” fārmkluba basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā eksaminēs „Kuldīgas” basketbolistus. Spēles sākums pulksten 20.00.

Liepājnieki sev pirmo vietu Rietumu līgas regulārajā čempionātā jau ir nodrošinājuši pirms pēdējās spēles ar „Kuldīgas” basketbolistiem, taču komandas pirmssezonas mērķis turnīru noslēgt bez zaudējumiem joprojām paliek aktuāls.

Pēdējā spēle būtiski neko izmainīt vairs nevar, taču „Kuldīgas” basketbolistiem cīņa par 3. vietu joprojām notiek. Atgādinām, ka liepājnieki šobrīd turnīra tabulā atrodas pārliecinošā 1. vietā ar izcīnītām 13 uzvarām tikpat aizvadītajās spēlēs. Savukārt, 2. vietā esošajai „Kandavas” komandai ir 11 uzvaras un divi zaudējumi (abi „Liepājas Lauvas” fārmklubam).

Kopumā čempionātā startē astoņas komandas un izslēgšanas spēlēs kvalificējas visas blices, kuras noslēdzoties regulārajam čempionātam aizvadīs izslēgšanas spēles (1.vieta – 8.vieta, 2.vieta – 7.vieta, 3.vieta – 6.vieta un 4.vieta – 5.vieta).

Līdz ar to, liepājniekiem visas svarīgākās spēles būs tikai priekšā, turklāt, tiek plānots, ka Rietumu līgas uzvarētāji varētu startēt visu amatieru līgas noorganizētajā „Final Four” turnīrā, kur tiktu noskaidrota pati spēcīgākā Latvijas amatieru basketbola komanda.

Taču par to runāt vēl ir pāragri un pēc iespējas labāk ir jāaizvada visas atlikušās spēles. „Kuldīgas” basketbolisti uzvaru atdot tik vienkārši nevēlēsies, līdz ar to, spēlei ir jānoskaņojas kārtīgi. Tās sākums pulksten 20.00.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

  +5 [+] [-]

, 2010-03-04 15:54, pirms 14 gadiem
smieklīgi... tas līmenis tajā līgā ir +/- tāds, kā Liepājas rajona I līgā... tā kā... braukāšanas naudu varēja pietaupīt...

  +2 [+] [-]

, 2010-03-04 18:34, pirms 14 gadiem
nu jaa, sii liiga nav ista vieta BBL komandas farmklubam