Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Liepājā viesosies "Vefiņš"

Jānis Celmiņš

Liepājā viesosies "Vefiņš"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sestdien, 6. martā, Latvijas Basketbola līgas spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems pašreizējos čempionāta līderus „VEF Rīga” basketbolistus, kuri vēl tiek dēvēti par „melno nāvi”. Cik draudīga ir šī komanda patiesībā, būs iespējams redzēt pulksten 16:00.

Abām komandām šī būs ceturtā savstarpējā tikšanās reize šajā sezonā un jāsaka, ka ļoti iespējams arī pēdējā. Divas no trijām līdzšinējām spēlēm tika aizvadītas MasterCard BBL ietvaros. Vispirms, sezonas pirmajā spēlē Liepājā „VEF” triumfēja ļoti pārliecinoši (57:95), taču katra nākošā cīņa rīdziniekiem bija aizvien smagāka. Novembra sākumā Valda Valtera padotie uzvarēja ar (73:84), taču pēdējā abu komandu spēlē janvāra beigās „VEF” izcīnīja uzvaru tikai pašā mača galotnē (64:67).

Ļoti iespējams, ka šī abām komandām var būt arī pēdējā spēle šajā sezonā, jo vairāk par četrām savstarpējām spēlēm LBL un BBL čempionātos komandām nebūs jāaizvada, kas ir saistīts ar vefiņu startiem Eirokausos.

Paredzams, ka „Lauvas” spēlē pret „VEF” varētu iziet gandrīz savā optimālākajā sastāvā, izņemot Klāvu Ansonu, kurš joprojām ārstē rokas savainojumu. Savukārt, pretinieki uz Liepāju varētu ierasties savā spēcīgākajā sastāvā, ieskaitot komandas jaunieguvumu Taju Makalagu, kas jau paspējis kļūt par vienu no komandas līderiem. Turklāt, laukumā ir atgriezies arī viens no Latvijas izlases rezervistiem Gatis Jahovičs.

No turnīra tabulas viedokļa, šīs spēle ir diezgan nozīmīga un cerams, ka liepājnieki spēs parādīt labu sniegumu un spēle būs interesanta. Tās sākums pulksten 16:00. Nosies vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2010-03-05 16:29, pirms 14 gadiem
un dabus ieksas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-05 16:45, pirms 14 gadiem
"Turklāt, laukumā ir atgriezies arī viens no Latvijas izlases rezervistiem Gatis Jahovičs."

nu pec visiem skandaliem un speletajiem kas nespeles..un nav ne jausmas kurs vispar gribes spelet-rezervisti peksnji var partapt par pamatspeletaajiem

  +4 [+] [-]

, 2010-03-05 17:33, pirms 14 gadiem
un ta vieta, lai ta saucamais "sporta kanals" LTV7 paraditu so speli, labak skatisimies relikviju mednieci.
Vareja biezak translet LBL speles, nevis radit blusainus krancus, menestruali nogribejusos veceni, kura mekle medaljonus u.t.t
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja