Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Karijam patīk spēlēt ar Elisu

Karijam patīk spēlēt ar Elisu
Stefans Karijs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" spēlētājam Stefanam Karijam patīkot ideja spēlēt kopā vienā aizsargu pārī ar Montu Elisu. Savukārt Eliss iepriekš bija izteicies, ka šāds pāris nederēs kopā.

"Warriors" treniņnometnes sākumā aizsargs Monta Eliss atklāja, ka aizsargu pāris, kas sastāvētu no Stefana Karija un viņa paša, nederētu. Iemesls tam bija abu spēlētāju fiziskie parametri, ar kādiem būtu grūti spēlēt aizsardzībā. Abi ir aptuveni 190 cm gari, ar svaru, kas nedaudz pārsniedz 80 kilogramus. Vēlāk gan Eliss nedaudz palaboja savus izteikumus, norādot, ka jāskatās, kas nāk pretī.

Kā izteicies "Warriors" treneris Dons Nelsons, tad četri sākumsastāva spēlētāji ir skaidri - Eliss, Stīvens Džeksons, Entonijs Rendolfs un Andris Biedriņš. Brīva pagaidām esot tikai otrā numura pozīcija. Treniņos jau izmēģināts Elisa izbrāķētais pāris ar Kariju otrā numura pozīcijā. Karijam palikuši labi iespaidi no spēlēšanas ar Elisu: "Monta spēlēja kā pirmais numurs, es kā otrais. Bija forši, jo uzbrukumā bija tā, ka katrā stūrī bija snaiperim - vienā malā es, bet otrā Entonijs Morovs. Tas ir pielīdzināms bīstamam uzbrukumam, jo, ņemot vērā Montas caurgājienu, divi snaiperi malās dod vairākus draudus. Bija patīkami uzspēlēt tā," sacīja Karijs.

Tiesa, gan nav garantijas, ka Nelsons izvēlēsies iekļaut Kariju sākumsastāvā kā otro numuru. Vēl uz vietu sākumsastāvā kandidē arī Kelenna Azubuike un jau minētais Morovs. Pirmā pārbaudes spēle "Warriors" jau svētdien.

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com
contracostatimes.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-03 15:32, pirms 15 gadiem
Tāda sajūta ka Azubuike iekļūs....

  +1 [+] [-]

, 2009-10-03 16:55, pirms 15 gadiem
Nu par kurš labāk iederās sākum 5niekā, varēs runāt tikai pēc pārbaudes spēlēm.