Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Furnets dominē pār "Red Raiders"

Juris Miņins
Juris Miņins

Furnets dominē pār "Red Raiders"
Leonards Furnets
Foto: AFP/Scanpix

Luiziānas štata universitātes futbola komandas pussargs Leonards Furnets guva piecus piezemējumus palīdzot savai "Tigers" komandai ar 56:27 pārspēt Teksasas tehniskās koledžas "Red Raiders" vienību un tikt pie "Texas bowl" uzvarētāju titula.

Leonards Furnets bija ļoti labi iesācis sezonu, taču neveiksmes tās vidū liedza LSU pussargam nopietni iesaistīties cīņā par Heismana balvu. Sezonas pēdējā mačā gan septītais numurs parādīja, ka vēl aizvien var un grib spēlēt visaugstākajā līmenī.

Furnets guva piecus piezemējumus un kopā 256 jardus, ar ko bija pietiekoši ne tikai uzvaras nodrošināšanai, bet arī "Texas bowl" vērtīgākā spēlētāja balvas saņemšanai.

Jāsaka gan, ka pats mačs LSU "Tigers" nebūt nebija tik viegls kā varētu nojaust pēc gala rezultāta, jo spēles pirmā puse pagāja līdzvērtīgā cīņā un trešās ceturtdaļas vidū rezultāts bija tikai 21:20 par labu luiziāniešiem. Taču tieši tas bija moments, kad savu vārdu teica gan Furnets, gan pārējie komandas vadošie spēlētāji un atlikušajā mača daļā guva piecus piezemējumus uz ko Teksasas tehniskās koledžas futbolisti spēja atbildēt vien ar vienu piezemējumu.

Vēl viens lielisks sniegums no pussarga puses tika fiksēts "Russel Athletics bowl" mačā, kurā tikās divas TOP-25 rangā izsētās komandas – Ziemeļkarolīna un Beilora. Spēlē ar 49:38 pārāki bija Beiloras "Bears", bet Džonijs Džefersons guva 299 jardus un trīs piezemējumus.

NCAA Kausu sezona

ViesiMājniekiRezultāts
Central MichiganMinnesota14:21
North CarolinaBaylor38:49
LSUTexas Tech56:27
CaliforniaAir Force55:36
NevadaColorado State28:23

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports