Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Edmontona atstāj sausā Saskačevanu

Juris Miņins
Juris Miņins

Edmontona atstāj sausā Saskačevanu
Edmontonas "Eskimos"
Foto: AP/Scanpix

Edmontonas "Eskimos" un Saskačevanas "Roughriders" cīņā, kas arī iezīmē cīņu par otro vietu visā Kanādas futbola līgā (CFL) aizvadītajā naktī daudz veiksmīgāki izrādījās Albertas provinces pārstāvji, kas neatstāja saviem oponentiem cerības – 24:0.

Saskačevanas "Roughrides" un Edmontonas "Eskimos" ir divas komandas, kas cīnās par otro vietu Rietumu konferencē, kas arī dotu otro vietu visā CFL. Lai arī sākotnēji priekšroka bija Edmontonai, pēc vairāku neveiksmīgu spēļu sērijas, otrajā vietā ar nelielu pārsvaru izvirzījās saskačevanieši, tādēļ šī spēle bija diezgan principiāla.

Pēc mača gan neizskatījās, ka Saskačevanas futbolisti būtu bijuši gatavi šādai cīņai, jo oponenti no Edmontonas viņus vienkārši "sabradāja". Ne Tino Sunseri, ne Sets Dadžs nespēja noorganizēt nevienu rezultatīvu uzbrukumu, turklāt katrs vēl pieļāva pa vienai pārtvertai bumbai un kopumā neviens no viņiem arī nerealizēja pusi vai vairāk no visām piespēlēm. Entonijs Alens guva vien 79 jardus pa zemi (+ 24 jardi pēc piespēlēm), bet labākais piespēļu ķērājs Vestons Dreslers, kurš līdz šim bija uzņēmis lielisku formu, maču noslēdza 39 jardiem un divām notvertām piespēlēm.

Savukārt Edmontonas komanda pret "Roughriders" bez divām pārtvertām bumbām izpildīja sešus sekus. 192 jardi uzbrukumos pa zemi Džona Vaita kontā, 14 precīzas piespēles no 25 un 124 gūti jardi Maika Reilija aktīvā, bet Adariuss Boumens guva 55 jardus pēc četrām notvertām piespēlēm.

Citās nedēļas spēlēs Monreālas "Alouettes" ar 15:7 pārspēja Otavas "RedBlacks", Hamiltonas "Tiger-Cats" ar 16:11 pārspēja Vinipegas "Blue Bombers" un izcīnīja savu trešo uzvaru pēc kārtas, bet līgas līderi Kalgarī "Stampeders" pieveica B.C. "Lions" ar 14:7 un atgriezās uz uzvaru takas.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN

  -1 [+] [-]

, 2014-09-28 15:10, pirms 10 gadiem
ooo, viņi vēl nav spēlējuši ar Mazpisānu Ugunīgajām Torpēdām!