Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Aztecs" sagrauj "Bearcats" un iegūst "Hawaii Bowl"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Aztecs" sagrauj "Bearcats" un iegūst "Hawaii Bowl"
Donels Pamfrijs "Aztecs" labā guva 134 jardus un divus piezemējumus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) čempionātā turpinās kausu mači un vienā no tiem, "Hawaii Bowl", ļoti pārlieconošu uzvaru pār Sinsinati komandu izcīnīja Sandjego štata koledža – 42:7.

Sinsinati komandai šī spēle jau uzreiz iesākās ar pamatīgu nokdaunu un var teikt, ka no tā viņi tā arī neatkopās. Vispirms Rašards Penijs atgrieza sākuma sitienu ieskaites zonā pēc 100 jardu skrējiena, bet spēles gaitā "Aztecs" guva vēl piecus piezemējumus, panākot jau nepieklājīgi graujošu rezultātu - 42:0.

Tikai mača pēdējās minūtēs Sinsinati "Bearcats" saņēmās un izveidoja vienu uzbrukumu, lai sezonas pēdējā spēlē nezaudētu "sausā" – bumbu ieskaites zonā ienesa Maiks Būns.

Tāpat vakarnakt tika aizvadīta vēl viena spēle – "Bahamas Bowl" un tajā Rietummičiganas "Broncos" jau daudz spraigākā un rezultatīvākā mačā ar 45:31 pārspēja Vidustenesī "Blue Raiders".

Šī spēle iezīmējās ar vairākiem patīkamiem notikumiem "Broncos" vienībai. Protams, vispirms jau ir jāmin Džamauri Bogana 215 pa zemi gūtie jardi, kā arī četri piezemējumi, taču tas nebija viss. Tāpat Mičiganas štata komandai šī bija pirmā reize skolas vēsturē, kad divus gadus pēc kārtas viņiem izdevās izcīnīt vismaz astoņas uzvaras, kā arī šī bija pirmā reize, kad "Broncos" uzvarēja kādā kausu spēlē (iepriekšējās sešas reizes viņi zaudēja).

Šodien NCAA futbola kausu sezonā ir pārtraukums, bet jau rītvakar mači atsāksies un tiks aizvadītas četras cīņas, turklāt spēļu dienu sāks Maiami "Hurricanes" un Vašingtonas štata "Cougars" komandas, kuras tiksies "Hyundai Bowl" mačā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports