Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pie uzvarām tiek "Jets" un "Cheifs"

Juris Miņins
Juris Miņins

Pie uzvarām tiek "Jets" un "Cheifs"
Kriss Aivorijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēļu otrajā nedēļā pie savas otrās uzvaras tika Kanzassitijas "Chiefs", kuri ar 14:13 pārspēja Sietlas "Seahawks". Tāpat panākumu izcīnīja arī Ņujorkas "Jets".

Kanazassitijas un Sietlas spēli iezīmēja tas apstāklis, ka abām komandām ir zināmas problēmas ar uzbrukuma līniju, kas, protams, ļoti būtiski ietekmē kā saspēles vadītāja, tā arī pussargu darbu. Kanzassitijai vairāki spēlētāji ir traumēti, tai skaitā Eriks Fišers, kamēr Sietlai, salīdzinot ar pirmo spēli pret Denveru, uzbrukuma līnija piedzīvoja ļoti būtiskas saturiskās izmaiņas.

Lai vai kā, bet abas vienība mēģināja pielāgoties esošajiem apstākļiem un viņiem tas kaut kā arī izdevās Rasels Vilsons atrada labu mērķi Džimija Greiema personā, kamēr Alekss Smits, pirmo reizi kopš 2013. gada atdeva rezultatīvu piespēli kādam no malējiem uzbrucējiem, šoreiz paveicās Džeremijam Maklinam.

Otrajā spēlē, lai arī Atlantas "Falcons" piedzīvoja zaudējumu, Džordžijas komanda varēja priecāties, jo viņu uzbrukums, kad to vada Mets Raiens, ir ļoti labs. Šīsnakts spēlē tas prata noorganizēt divus tačdaunus, taču tas nepalīdzēja viņa komandai pārspēt Ņujorkas "Jets" (22:30).

Tomēr liela daļa uzmanības tika pievērsta Ņujorkas komandai, kura meklē Dženo Smita aizstājēju. Lai arī Raiens Fitzpatriks uz šo brīdi skaitās nomināli pirmais numurs, bet Braiss Petijs ir kā tālāks rezervists, pret Atlantas komandu tieši vēl vakardienas students Petijs bija labāks, tiesa, viņš arī spēlēja pret "Falcons" rezervistiem.
Tāpat ir jāizceļ "Jets" drafta jaunieguvums Leonards Viljamss, kuru vēl agrā pavasarī sauca par labāko aizsardzības spēlētāju, kurš ir pieejams draftā. Šonakt viņš parādīja arī kāpēc viņš bija saņēmis šādus vārdus. Pieci spēka paņēmieni (trīs no kuriem – ar jardu zaudējumiem), 1.5 "seki" un viens "safety".

NFL pirmssezona, otrā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BillsBrowns11:10
LionsRedskins17:21
SeahawksChiefs13:14
FalconsJets22:30

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...