Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rejs Raiss gatavs ziedot visu algu labdarībai

Juris Miņins
Juris Miņins

Rejs Raiss gatavs ziedot visu algu labdarībai
Rejs Raiss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētājs Rejs Raiss, kurš kopš 2014. gada, kad tika diskvalificēts par vardarbību ģimenē, nav aizvadījis nevienu maču, paziņoja ka, ja vien viņš noslēgs līgumu ar NFL komandu, visu saņemto algu viņš ziedos labdarībai.

Rejs Raiss 2014. gadā bija iesaistīts skandālā, kad atklājās, ka vienā no Atlantiksitijas viesnīcām, viņš bija smagi piekāvis savu tolaik vēl draudzeni. Šī lieta attīstījās ļoti strauji, jo vēlāk atklājās, ka NFL vadība par to bija zinājusi, taču daudzus faktus noklusējusi un piespriedusi sportistam, pēc sabiedrības domām, pārāk mazu sodu.

Beigu beigās Raiss tika atlaists no savas iepriekšējās un profesionālajā karjerā vienīgās komandas, Baltimoras "Ravens" un vairāk darba piedāvājumus nav saņēmis.

Lai atgrieztos NFL apritē pussargs, kurš visu šo laiku trenējas un uztur sevi formā, ir paziņojis, ka, ja vien viņam izdosies parakstīt līgumu ar NFL komandu, tad visu nopelnīto naudu viņš ziedos labdarībai. "Es iepriekš esmu ziedojis labdarībai, tāpēc man tas nav nekas jauns. Nevajag domāt, ka ar šo paziņojumu es vēlos iežēlināt kādu. Es vienkārši gribu spēlēt futbolu, nauda man nav svarīgākais," sacīja pats Raiss. Interesanti, ka NFL noteiktā minimālā alga, ko Rejs Raiss varētui saņemt ir 885 tūkstoši ASV dolāru.

Kā arī…

- Hjūstonas "Texans" aizsargs Dž.Dž. Vats ir pārcietis muguras operāciju un pašlaik iziet rehabilitācijas programmu. Pagaidām nav zināms cik ilgu laiku tā aizņems un vai viens no spilgtākajiem līgas aizsargiem spēs atgriezties laukumā jau uz pirmo regulārās sezonas maču.

- Vēl viens vardarbībā apsūdzētais NFL spēlētājas, aizsargs Gregs Hārdijs tikko kā pabeidza savus treniņus pie Džeksonvilas "Jaguars" komandas, taču, kā ziņo droši avoti, viņš nav pārliecinājis komandas vadību par savu iespējamo devumu Floridas komandai un līgums ar viņu, visdrīzāk, netiks noslēgts.

- Savukārt vairākkārtīgi dopinga kontroli izgāžušais malējais uzbrucējs Džošs Gordons tiksies ar līgas komisāru Rodžeru Gūdelu, lai pārrunātu spēlētāja tālāko likteni NFL un iespēju atgriezt viņu aktīvajā spēlētāju apritē.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

  -1 [+] [-]

, 2016-07-22 13:05, pirms 8 gadiem
Who care???