Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" zaudē arī desmitajā spēlē

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" zaudē arī desmitajā spēlē
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas “Browns” turpina savu neveiksmīgo spēļu sēriju un ir piedzīvojusi jau savu desmito zaudējumu desmit spēlēs. Aizvadītās nakts cīņā, kas ievadīja Nacionālās futbola līgas 10. spēļu kārtu, ar 7:28 piekāpās Baltimoras “Ravens”.

Klīvlendas “Browns” komanda pirms sezonas noteikti necerēja uz cīņu par čempiona titulu, taču vēlējās redzēt būtiski uzlabotu sniegumu salīdzinājumā ar iepriekšējām sezonām. Laikā, kad ir aizvadītas jau 10 regulārās sezonas spēles var teikt, ka šī noteikti būs viena no sliktākajām klīvlendiešu sezonām visā kluba pastāvēšanas vēsturē, jo desmit spēlēs piedzīvotie desmit zaudējumi ir sliktākais rādītājs kopš komandas dibināšanas.

Ja mēs pievēršamies šīsnakts spēlei, tad jāsaka, ka kopumā Blatimora parādīja to, ka viņi ir spēcīgāki un spējīgāki visās jomās – četras reizes apturot pretinieku saspēlniekus pirms piespēles izdarīšanas, pārtverot divas piespēles un zaudējot vien septiņus punktus aizsardzībā, kā arī uzbrukumā trīs reizes nogādājot bumbu ieskaites zonā. Tieši tāpēc, lai arī uzbrukums nebija vājš, tomēr lielāko darba daļu šajā spēlē izdarīja aizsardzība, kas arī zaudēja vien 144 jardus.

Tāpat jāpiebilst, ka uzbrukumā baltimorieši gan sāka sevi parādīt no labākās puses vien otrajā spēles puslaikā, kad piezemējumus guva Darens Vallers, Stīvs Smits un Brešāds Perimans. Džo Flako bez trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās arī ar 296 gūtajiem jardiem un divām kļūdām.

Zaudētāju rindās vienīgo piezemējumu guva Sets Develvs, kad otrajā ceturtdaļā notvēra Koudija Keslera piespēli. Desmit zaudējumi sezonas ievadā pēc kārtas Klīvlendas komandai nebija bijuši kopš 1950. gada, t.i., laika, kad komanda pievienojās NFL. Pašlaik “Browns” kluba kopējā bilance ir 461 uzvaras, 461 zaudējums un 10 neizšķirti un līdz šim vienībai nekad nav bijusi negatīva uzvaru un zaudējumu bilance.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-11-11 18:34, pirms 7 gadiem
Noskatījos dokumentālo par šo komandu! Nu kā var vienai komandai tā neiet!? Maina GM, trenerus utt., bet tā pat nekas nesanāk jau entos gadus...

     [+] [-]

, 2016-11-19 13:47, pirms 7 gadiem
Tas, ka viņi tiek draftā pie ļoti labiem spēlētājiem, bet ar viņiem neko irī neiesāk!!!

     [+] [-]

, 2017-01-17 13:44, pirms 7 gadiem
Ei visu gudrais hokeja spečuk kur palicis? Jau Play off fināls tuvojas