Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Tiger-Cats" aptur "Roughriders" un izvirzās vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Tiger-Cats" aptur "Roughriders" un izvirzās vadībā
Zaks Kolaross (Nr.4)
Foto: AP/Scanpix

Ar pārsteidzošu Hamiltonas "Tiger-Cats" uzvaru noslēdzās Kanādas futbola līgas (CFL) 12. spēļu nedēļas cīņas. Hamiltonieši savās mājās pieveica Saskačevanas "Roughriders" ar 28:3.

Saskačevanas komanda, kurai šī bija pirmā spēle šajā gadā, kas jāsāk bez pamatsastāva saspēles vadītāja Daraiana Duranta, nespēja izturēt Hamiltonas vienības spiedienu un vienīgos punktus guva otrajā ceturtdaļā, kad Kriss Milo realizēja 10 jardu tiešo brīvsitienu.

"Tiger-Cats" savukārt bija daudz uzbrukuma iespēju – Zaks Kolaross realizēja 29 no 36 piespēlēm, guva 287 jardus un divus tačdaunus, kurus veica Luks Taskers. Tāpat veiksmīga spēle padevās Mozisam Madu, kurš 39 jardus guva nesot bumbu un 58 – pēc piespēlēm, bet Endijs Fantuzs notvēra 11 piespēles, kas rezultējās 108 jardos.
Vienīgo piezemējumu, kas nesekoja pēc Kolarosa piespēles guva Hamiltonas komandas jaunpienācējs Terels Sinkfīlds, kurš atgrieza spērienu ieskaites zonā.

Duranta aizstājējs Tino Sunseri nespēja savai komandai dod to impulsu, kas bija nepieciešams, lai turētu līdzi "Tiger-Cats". Viņa kontā 9 precīzas piespēles no 21, 88 gūti jardi un viena pārtverta piespēle. Entonijs Alens un Džeroms Mesams guva, attiecīgi, 64 un 36 jardus uzbrukumos pa zemi, bet labākais piespēļu uzbrukumā "Roughriders" vienībā bija jau pieminētais Alens, kurš notvēra sešas piespēles un guva 44 jardus.

Individuāli labākie mača aizsargi arī pārstāvēja Saskačevanu, jo Braiens Pīterss un Mačo Hariss izpildīja, attiecīgi deviņus un astoņus spēka paņēmienus, kā arī pa vienam sekam katrs.

Pēc šīs spēles interesanta situācija veidojas turnīra tabulā, jo Hamiltonas "Tiger-Cats" ir apsteigusi Toronto "Argonauts" un pašlaik atrodas Austrumu konferences līderpozīcijās, savukārt pēc Saskačevanas zaudējuma vadību visā čempionātā vēl vairāk nostiprināja Kalgarī "Stampeders", kuriem nu jau ir četru punktu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem – Saskačevanas un Edmontonas "Eskimos", kuri, pateicoties šim zaudējumam, nu pēc punktiem dala otro vietu ar "Roughriders".

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...