Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Browns" piekāpjas "Redskins"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Browns" piekāpjas "Redskins"
Džonijs Manzels
Foto: AFP/Scanpix

Turpinotoies Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes mačiem, šonakt tika aizvadītas vairākas pirmās nedēļas spēles, vienā no kurām Klīvlendas "Browns" piekāpās Vašingtonas "Redskins" ar 17:20.

Klīvlendas komandai pēdējās sezonās, protams, galvenā problēma ir saspēles vadītāja pozīcijā, tāpēc šajā starpsezonā tika nolīgts Džošs Makauns, tajā pašā laikā komandas vadība nesteidzās paziņot, ka jauniegūtais saspēlnieks būs pirmais numurs, jo Klīvlendas rīcībā vēl aizvien ir Džonijs Manzels, uz kuru savulaik tika liktas lielas cerības, bet viņa pirmā sezona bija gana neveiksmīga.
Jaunajā sastāvā un jaunajās formās abi divi saspēles vadītāji parādīja, ka ar viņiem šajā sezonā varēs strādāt.

Džošs Makauns laukumā gāja kā pirmais un realizēja visas piecas izdarītās piespēles, noslēdzot savu uzbrukumu ar rezultatīvu piespēli Trevisam Bendžaminam. Manzels savukārt realizēja septiņas no vienpadsmit piespēlēm un guva vien 42 jardus, taču prata nogādāt bumbu ieskaites zonā savā stilā, proti, nesot bumbu pašam.

Pievēršoties spēles gaitai kopumā, jāsaka, ka Ohaio štata komandai tās sākums padevās daudz labāks, jo jau otrās ceturtdaļas sākumā viņi bija izvirzījušies vadībā ar 14:3, turklāt, Vašingtonas komandas sākumsastāva spēlētāji, darbojoties Roberta Grifina vadībā, neko būtisku uzbrukumā neprata izveidot, ja neskaita piespēli Pjēram Garsonam, kura varēja kļūt rezultatīva, ja vien uzbrucējs to būtu notvēris.
Taču, ko nespēja izdarīt Grifins, to izdarīja Kirks Kazinss. Tieši viņš sāka atspēlēšanās kampaņu, jo ienesa bumbu ieskaites zonā un samazināja rezultāta starpību līdz četriem punktiem. Lielajā pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 14:13 vēl par labu Klīvlendai.

Otrajā puslaikā nevarētu teikt, ka Vašingtonas "Redskins" veica kādu grandiozu atspēlēšanos, taču viņi vienkārši guva piezemējumu trešajā ceturtdaļā un atlikušajā spēles daļā noturēja sešu punktu pārsvaru.

Tiesa, prieku pār uzvaru aizēnoja spēlētāju savainojumi, jo sevišķi balsta uzbrucēja Nīla Pola savainojums, kas vašingtonietim nozīmē arī visas sezonas izlaišanu.

NFL pirmssezona, 1. nedēļas spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CowboysChargers7:17
SaintsRavens27:30
PackersPatriots22:11
JetsLions3:23
RedskinsBrowns20:17
DolphinsBears10:27

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...