Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ingrems tiek pie Heismana balvas

Juris Miņins
Juris Miņins

Ingrems tiek pie Heismana balvas
Marks Ingrems
Foto: AP/Scanpix

Vakarnakt Ņujorkas "Downtown Athletic Club" nosauca to ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola programmas spēlētāju kas, viņuprāt, aizvadīja vislabāko sezonu, t.i., nosauca Heismana balvas ieguvēju un par to kļuva Alabamas "Crimson Tide" pussargs Marks Ingrems.

Alabamas "Crimson Tide" pussargs balsojumā par Heismana balvu ieguva 227 pirmās vietas un 1304 punktus, apsteidzot savu tuvāko konkurentu, Stenfordas "Cardinal" pussargu Tobiju Gerhartu, par piecām pirmajām vietā un 28 punktiem, tādējādi kļūstot par pirmo "Crimson Tide" spēlētāju visā skolas vēsturē, kurš ir saņēmis šo balvu.

"Esmu patiesi gandarīts par to, ka kļuvu par pirmo savas skolas spēlētāju, kurš ir ieguvis šo balvu," sacīja Ingrems, "taču jāsaka, ka visa šī procedūra mani ir nogurdinājusi, sevišķi smagi bija tad, kad tika paziņots uzvarētāja vārds, es ļoti nervozēju, bet mana mamma, kad izdzirdēja, ka pie balvas esmu ticis es sāka pat raudāt." Jāpiebilst, ka Ingrema tēvs, bijusī NFL zvaigzne Marks Ingrems seniors pašlaik, par naudas atmazgāžanu un finansiālajiem pārkāpumiem, atrodas cietumā un Heismana balvas pasniegšanas ceremoniju noraudzījās tur.

Aizvadītajā sezonā Marka Ingrema kontā, veicot savus ierastos pienākumus, 249 mēģinājumos, ir gūti 1542 jardi un 15 piezemējumi, savukārt uzbrukumos ar piespēlēm Ingrems 30 mēģinājumos veica 322 jardus un izdarīja trīs piezemējumus.

Balsojuma otrajā vietā, kā jau iepriekš tika minēts, palika Tobijs Gerharts no Stenfordas, trešo vietu ieņēma Teksasas "Longhorhs" saspēles vadītājs Kolts Makojs, bet ceturtajā vietā palika vienīgais aizsardzības spēlētājs, Nebraskas "Cornhuskers" iekšējās līnijas aizsargs Ndamokongs Su. Savukārt 2007. gada Heismana balvas ieguvējs, Floridas "Gators" saspēles vadītājs Tims Tībovs palika pēdējā, piektajā, vietā starp visiem finālistiem.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-13 10:38, pirms 15 gadiem
malacis
Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko