Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Rams" debijas spēlē saņem pērienu no "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rams" debijas spēlē saņem pērienu no "49ers"
Karloss Haids (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Savu pirmo oficiālo spēli Nacionālajā futbola līgā (NFL) aizvadīja šosezon no jauna izveidotā Losandželosas "Rams", kuri gan piekāpās Sanfrancisko "49ers"ar 0:28.

Losandželosas komandas atgriešanās NFL, protams, bija viens no šīs starpsezonas lielākajiem notikumiem un pilsētas futbola līdzjutēji īsā laikā izpirka teju visas sezonas ieejas kartes, bet pirmajā pārbaudes spēlē, kas tika izspēlēta Losandželosā tika uzstādīts jauns pirmssezonas spēļu apmeklētības rekords.

Sezona "Rams" gan bija jāsāk izbraukumā, taču ne pārāk tālā, jo viņi viesojās Sanfrancisko "49ers" mājvietā. Iespējams, ka izbraukuma faktors bija par iemeslu vājajai spēlei vai arī Sanfrancisko komandas jaunais galvenais treneris Čips Kellijs losandželosiešiem piedāvāja neatrisināmus rēbusus, taču jaunajai Kalifornijas štata komandai arī pēc pirmās aizvadītās cīņas gūto punktu ailītē ir nulle.

Sanfrancisko komanda arī nevar teikt, ka spīdēja, taču pussargs Karloss Haids prata gūt divus piezemējumus, bet jaunais "49ers" komandas pirmais numurs Bleins Gaberts ar piespēli atrada Vensu Makdonaldu, kas bija pietiekoši, lai svinētu ļoti pārliecinošu uzvaru ar 28:0.

Zaudētāju rindās Čeiss Kīnums, kas vadīja komandas saspēli guva vien 130 jardus un divreiz kļūdījās piespēlē, bet Tods Gērlijs 17 mēģinājumos tika vien pie 47 jardiem.

Otrajā aizvadītās nakts spēlē Pitsburgas "Steelers" ar 38:16 pārspēja Vašingtonas "Redskins". Benam Rotlisbergeram – 300 gūtie jardi un trīs rezultatīvas piespēles, bet Deandželo Viljamss izcēlās ar 143 gūtajiem jardiem un diviem tačdauniem. Tieši tikpat rezultatīvu uzbrukuma noslēgumu bija arī Antonio Braunam.

NFL regulārā sezona, 1. kārta

ViesiMājniekiRezultāts
PanthersBroncos20:21
PackersJaguars27:23
BillsRavens7:13
BearsTexans14:23
BrownsEagles10:29
BuccaneersFalcons31:24
VikingsTitans25:16
BengalsJets23:22
RaidersSaints35:34
ChargersChiefs27:33
DolphinsSeahawks10:12
LionsColts39:35
GiantsCowboys20:19
PatriotsCardinals23:21
SteelersRedskins38:16
Rams49ers0:28

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-09-13 11:47, pirms 8 gadiem
Pitsburgas uzbrukums ir kas apburošs. Lielisks QB, jau otro sezonu pēc kārtas Bela vietā Deandželo Viljamss ir vienkārši lielisks, Antonio Brauns, un ja vēl Martaviss Braients nebūtu saņēmis sezonas diskvalifikāciju... Uhh

     [+] [-]

, 2016-09-13 12:12, pirms 8 gadiem
SF defs uz LA fona izskatījās ļoti labi. Gērliju pilnībā izslēdza un LA bija ļoti tālu no tā, lai vispār kādu uzbrukuma TD dabūtu, nemaz nerunājot par uzvaru.

Pitsburgas spēli neredzēju, bet sezonas sākumā manuprāt viens no reālākajiem pretendentiem uz SB, ja ne galvenie.

     [+] [-]

, 2016-09-13 13:51, pirms 8 gadiem
Debijas spele izklausas itka vsp pirmo reizi shaja liga speletu. Atklashanas speele butu sakarigak.

     [+] [-]

, 2016-09-13 14:41, pirms 8 gadiem
Rams vismaz nevajadzēs iemeslu, lai pēc iespējas ātrāk Goffu laistu laukumā.
Jāatzīst, ka Steelers pirmajā spēlē izskatijās ļoti labi, bet nu vēl jau visa sezona priekšā, daudz kas var un arī notiks vēl.

     [+] [-]

, 2016-09-13 15:14, pirms 8 gadiem
Rams ir smagā pakaļā. Kurš gaidīja, ka Keiss Kīnams būs jēdzīgs QB? Skumji bija skatīties, sevišķi noskatoties Hard Knocks, foršs čalis, forša sieva, bet tik drausmīgs QB. Protams, ka Gērliju bija vnk izslēgt, ja passing game ir absolūta 0. Un uz Gofu diez vai vsp ir jēga gaidīt. Cik var saprast, viņš ir pilnīgi nesagatavots NFL līmenim, tādēļ viņš ir tikai 3. QB komandā, kurā 1. ir Kīnams. Tas pasaka daudz...

     [+] [-]

, 2016-09-13 15:36, pirms 8 gadiem
tas, ka Goffs nav gatavs nenozīmē, ka nespēlēs. Jo sliktāki rezultāti komandai, jo lielāks spiediens būs gan no faniem, gan no vadības. Nav vairs tie laiki, kad pirmos draft pickus varēja marinēt sezonām uz soliņa līdz viņi ir "gatavi". Ja nevarēs parādīt progressu, tad pēc pāris gadiem jau nākamais treneris ar savu draft picku mēģinās jaunu komandu taisīt.

     [+] [-]

, 2016-09-13 15:44, pirms 8 gadiem
ffwrd rakstīja: tas, ka Goffs nav gatavs nenozīmē, ka nespēlēs. Jo sliktāki rezultāti komandai, jo lielāks spiediens būs gan no faniem, gan no vadības. Nav vairs tie laiki, kad pirmos draft pickus varēja marinēt sezonām uz soliņa līdz viņi ir "gatavi". Ja nevarēs parādīt progressu, tad pēc pāris gadiem jau nākamais treneris ar savu draft picku mēģinās jaunu komandu taisīt.
Ja Kīnams un pēc viņa Menions sūkā, tad, protams, Gofam ir laba šance uzspēlēt. Bet vakuumā skatoties, ar viņu šogad vēl nerēķinās. Lai gan, ja paskatās uz to QB listi bez neviena jēdzīga spēlētāja vai vsm veterāna, rodas jautājums, vai Rams vsp rēķinājās ar šo gadu kā tādu? Pat bail domāt, ko ar viņiem izdarīs Seahawks nākamnedēļ, pēc loģikas tur ar jābūt barankai.

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:20, pirms 8 gadiem
Mazāk jāvaino Kīnamu kā Rams GM un vadību, kuri ir tik tizli, ka atdod savu nākotni Gofa dēļ, kura vietā izrādās varēja paķert Ventzu... Turklāt jau entos gadus malējo uzbrucēju talants Rams komandā ir apaļa nulle.

Es nesaprotu kur Rams liek tās entās drafta izvēles? Kādu laiku atpakaļ vismaz aizsardzības līnija bija laba, bet izskatās, ka arī tā ir pajukusi, offensive line nabaga Kīnamu vispār nevar nosegt, nav jau brīnums, ka nabags neko nevar izdarīt, ja labākais WR komandā ir Austin...

Kāpēc Fišers vēl nav atlaists, vispār ir mistērija... Tas bija jāizdara jau gadus 4 atpakaļ 100%, līdzīgi kā ar Bengals un Lūisu. Lūisu vien glābj neticamais talants, kas ir viscaur komandā un Bengals veiksmīgie drafta picki.

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:51, pirms 8 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Mazāk jāvaino Kīnamu kā Rams GM un vadību, kuri ir tik tizli, ka atdod savu nākotni Gofa dēļ, kura vietā izrādās varēja paķert Ventzu... Turklāt jau entos gadus malējo uzbrucēju talants Rams komandā ir apaļa nulle.

Es nesaprotu kur Rams liek tās entās drafta izvēles? Kādu laiku atpakaļ vismaz aizsardzības līnija bija laba, bet izskatās, ka arī tā ir pajukusi, offensive line nabaga Kīnamu vispār nevar nosegt, nav jau brīnums, ka nabags neko nevar izdarīt, ja labākais WR komandā ir Austin...

Kāpēc Fišers vēl nav atlaists, vispār ir mistērija... Tas bija jāizdara jau gadus 4 atpakaļ 100%, līdzīgi kā ar Bengals un Lūisu. Lūisu vien glābj neticamais talants, kas ir viscaur komandā un Bengals veiksmīgie drafta picki.
Brits un Ostins ir pietiekami labi WR, lai būtu skaidrs, ka Rams drausmīgais passing attack gulstas smagi uz QB pleciem. OL izskatījas drausmīgi, bet arī tajās izspēlēs, kad protection bija labs, Kīnams pat 10 jardu piespēli nejēdza precīzi iedot (2. INT, piemēram). Pie tam savus status viņš biški papucēja garbage time pašās beigās, līdz tam tur bija gandrīz antirekorda līmenis.

Piekrītu, ka Fišeram sen jau vajadzēja būt patriektam. Toties Luiss atšķiras no Fišera ar to, ka Bengals viņa vadībā ir kļuvuši par diezgan stabilu PO komandu ne tajā vieglākajā divīzijā. Protams, rezultāti PO gan ir stabili negatīvi.

     [+] [-]

, 2016-09-13 17:22, pirms 8 gadiem
lai arī Bengals pēdējā laikā ir izveidota par stabilu PO komandu, tomēr jātceras, ka uz Cincinnati brīvie aģenti neraujas gan pilsētas, gan arī daļēji īpašnieku dēļ, kas līdz ar to padara M. Lewis'a darbu grūtāku nekā tas ir citu top komandu treneriem. par to viņam, tīri personīgi, visu cieņu.
T. Austin, manuprāt, ir smagi pārvērtēts čalis. viņa pozīcijā var dabūt daudz lētākus spēlētājus ar līdzīgu produkciju, kaut vai nosperot no Patriots, ja paši nevar atrast.

     [+] [-]

, 2016-09-13 18:17, pirms 8 gadiem
Rams laikam sapriecajas pec ieprieksejas sezonas decent nosleguma un nosprieda, ka ir konkuretspejigi ar Keenum un var investet draftu nakotnes QB.

Atnaca jauna sezona un pagaidam izskatas, ka nifiga nav konkuretspejigi. OL briesmigs, Keenum lidz ar to bezpalidzigs un viss offensive game plan miskaste.
Aizsardziba ar visiem saviem talantiem ari linija atravas.

Fishers jau hard knocks teica, ka netaisas 7-9 finiset. Taisniba vinam bus.

     [+] [-]

, 2016-09-13 19:30, pirms 8 gadiem
patiesībā Steelers spēle bija pirmā.
un interesantāka ar . 100 punkti.
rakstīt ar būtu krietni vairāk par ko. Bens pirmais QB ar 500+ piespēlēm 3 dažādiem komandas biedriem.
Viljamss ar 171 kopējo jardu.
brauns ar 126.
Eli Rodžers bija labs. kāpēc pieminu? netā cepiens - kāpēc dārgākais CB nespēlēja visu laiku pret A.B. visi piemin , ka sietlas Richard Sherman A.B. esot atļāvi tik 51. tikai aizmirst , ka tai pat laikā M. Wheaton dabūja 201, kas ir gandrīz tas pats kas sietlas vidējais atļautais visā sezonā. Viljamsam bija 88 . 456 steeleriem kopā.
sākums gan izskatījās pabriesmīgs.
bet nu kirks, vai trenera uzstādijumi. palīdzēja Vašingtonai norakt spēli.
būtu Ņūtons tai vietā , būtu 100+ jardu QB. un pārītis TD piedevās. dīvainī izskatījās steeleru defs (z0na), bet vispar malači arī ar CB viņi viemēr pārīti reižu iekrita. toties sarkanajā zonā, kā vienmēr, jo mazāk vietas, jo labāk.
laba spēle . 2 cēlos , pēc pieciem uz darbu ar labām emocijām.

     [+] [-]

, 2016-09-13 21:17, pirms 8 gadiem
Niners aizsardziba nospeleja lieliski... Ja Gaberts pieliks pie metienu precizitates, nebrinisos par uzvaru pret Panthers