Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ovenss pēdējās minūtēs nodrošina "Argonauts" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Ovenss pēdējās minūtēs nodrošina "Argonauts" uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Aizvakardien Kanādas futbola līgas (CFL) regulārajā sezonā notika divu Austrumu konferences vadošo komandu, Toronto "Argonauts" un Hamiltonas "Tiger-Cats" spēle, kurā, veicot fantastisku atspēlēšanos ar 34:33 uzvarēja Toronto.

Spēles pirmajā pusē veiksmīgāki bija Hamiltonas futbolisti, kuri panāca 13 punktu pārsvaru, kad piezemējumu neviena netraucēts guva Endijs Fantuzs, bet divi precīzi brīvsitieni padevās Džastinam Medlokam.
Spēles turpinājumā gan sākās līdzīga cīņa un, lai arī Hamiltonai bija pārsvars, Toronto viņiem neļāva to palielināt pārāk daudz un pirms izšķirošās ceturtdaļas uz tablo bija izgaismots rezultāts 30:13 par labu Hamiltonai.

Pēdējā ceturtdaļā "Argonauts" guva trīs piezemējumus, no kuriem pēdējais bija 69 jardus tāls Rikija Reja piespēles tvēriens Čada Ovensa izpildījumā, kas notika nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz mača beigām. Ar to bija gana, lai Toronto komanda svinētu laimīgu uzvaru savās mājās. Tāpat šis panākums viņiem deva pirmo vietu Austrumu konferencē, jo nu viņiem ir tikpat punktu cik Hamiltonai, taču papildrādītājos "Argonauts" ir labāki. Tāpat Toronto komandai pašlaik pieder garākā uzvaru sērija CFL, jo viņi nav zaudējuši trīs nedēļas pēc kārtas.

Rejs Rajs realizēja 34 no 46 piespēlēm un guva 431 jardu, kā arī trīs reizes rezultatīvi asistēja. Džons Čils un Čads Ovenss abi guva vairāk par 100 jardiem pēc piespēlēm, bet Stīvs Sleitons katrā skrējienā ar bumbu vidēji veica 3.8 jardus, ar ko uzvarētāju komandai bija pietiekoši.
Zaudētāju saspēles vadītājs Zaks Kolaross precīzi atdeva 23 no 32 piespēlēm, guva 302 jardus un divus tačdaunus. Ar gūtajiem 65 jardiem viņš bija arī labākais bumbas nesējs komandā, bet visvairāk jardus pēc piespēlēm guva Mozess Madū – 87.

Savukārt šīs nakts spēlē B.C. "Lions" neatstāja nekādas cerības Otavas "RedBlacks" un uzvarēja ar 41:3. Tādējādi "Lions" pārtrauca savu trīs nedēļas ilgušo zaudējumu sēriju, bet "RedBlacks", pēc uzvaras iepriekšējā nedēļā, piedzīvoja savu nu jau 14. zaudējumu šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN