Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs kā TV analītiķis saņems vairāk naudas nekā visā NFL karjerā kopā

Emils Ozerinskis

Breidijs kā TV analītiķis saņems vairāk naudas nekā visā NFL karjerā kopā
Toms Breidijs. Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu futbola leģenda Toms Breidijs vienojies ar raidsabiedrību "Fox Sports", ka pēc spēlētāja karjeras noslēgšanas viņš pievērsīsies darbam televīzijā kļūstot par futbola analītiķi. Ievērības cienīgu šo darījumu padara milzu summa, ko "Fox" gatava maksāt par septiņkārtējā NFL čempiona pakalpojumiem.

44 gadus vecais Toms Breidijs aizvadītajā janvārī, pēc Tampabejas "Buccaneers" izstāšanās no izslēgšanas spēlēm pavēstīja par lēmumu likt punktu 22 gadus garajai profesionālajai karjerai. Tomēr mierā septiņus "Super Bowl" titulus izcīnījušais saspēles vadītājs nosēdēt nespēja un jau pēc 40 dienām lēmums tika mainīts, Breidijam pavēstot par atgriešanos vēl uz vismaz vienu sezonu, kurā izcilais kvoterbeks centīsies tikt pie sava astotā NFL čempiona gredzena.

Uz neilgu brīdi "aizejot pensijā" Breidijam bija laiks padomāt par savu nākotni pēc futbolista gaitām. Nu kļuvis zināms, ka izcilais spēlētājs vienojies ar raidsabiedrību "Fox Sports", kurā pēc karjeras noslēgšanas Breidijs pildīs TV analītiķa funkcijas.

Vienošanās panākta par desmit gadu līgumu, kurā Breidijs tiks pie 375 miljoniem. Līguma laikā par visu laiku labāko amerikāņu futbolistu uzskatītais Breidijs caurmērā saņems 37,5 miljonus sezonā. Interesanti, ka līguma kopējā summā ir augstāka nekā kvoterbeks nopelnījis visas savās neticami garās NFL karjeras laikā par futbola spēlēšanu. Ieskaitot jaunās sezonas kontraktu, kurā no Tampas saspēles vadītājs saņems 15 miljonus, kopējais Breidija atalgojums par 23 NFL nospēlētām sezonām būs 317 miljoni, kas ir ievērojami zemāk nekā "Fox Sports" līgumā nospraustā summa.

     [+] [-]

, 2022-05-12 12:35, pirms 2 gadiem
'Murica

     [+] [-]

, 2022-05-12 12:36, pirms 2 gadiem
Kkas nereals.nafig bi jado 375.ja butu pateikusi 200 kas tapat ir kosmoss,domajams nebutu piekritis?

     [+] [-]

, 2022-05-12 19:34, pirms 2 gadiem
elanss rakstīja: Kkas nereals.nafig bi jado 375.ja butu pateikusi 200 kas tapat ir kosmoss,domajams nebutu piekritis?
Izejot no šīs loģikas, Breidijam vispār nebija jāmaksā, jo viņš ir nopelnījis tādu kapitālu, ko, ja vien neiesaistās augsta riska avantūrās, ne viņš, ne viņa bērni un mazbērni (varbūt pat maz-maz bērni) nevarēs notērēt.