Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Arī Gronkovskis nepalīdzēs “Patriots” pirmajā sezonas mačā

Juris Miņins
Juris Miņins

Arī Gronkovskis nepalīdzēs “Patriots” pirmajā sezonas mačā
Robs Gronkovskis
Foto: AFP/Scanpix

Ir kļuvis zināms, ka Jaunanglijas “Patriots” vienībai Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmās spēļu kārtas mačā pret Arizonas “Cardinals” nevarēs palīdzēt arī balsta uzbrucējs Robs Gronkovskis.

Jaunanglijas “Patriots” komandai jau pirms sezonas bija zināms, ka pirmos četrus mačus būs jāiztiek bez pirmā saspēles vadītāja Toma Breidija, kurš ir saņēmis diskvalifikāciju. Tas, protams, ir smags trieciens komandai, taču Džimijs Garopolo sevi ir parādījis diezgan labi, tāpēc vienība varēja īpaši neuztraukties par šo pozīciju.

Pašlaik gan ir kļuvis zināms, ka “Patriots”, kuriem pirmajā nedēļā ir paredzēta spēle izbraukumā pret Arizonas “Cardinals” nevarēs palīdzēt vēl viens līderis un viens no labākajiem spēlētājiem visā līgā, Robs Gronkovskis. Iemesls viņa nespēlēšanai – kājas augšstilba savainojums, kas viņu nomocīja visas pirmssezonas laikā.

Interesanti, ka uz Arizonu nav devušies arī Džonatans Kūpers un Neits Solders, kas abi ir uzbrukuma līnijas spēlētāji. Šāda situācija, protams, nav diez ko patīkama ne Garopolo, nedz visai Jaunanglijas komandai, jo tai pret spēcīgo “Cardinals” vienību (un, iespējams, arī turpmāk) būs jāspēlē ar mazpieredzējušu saspēles vadītāju, bez kreisās puses bloķētāja, labās puses sarga un balsta uzbrucēja.

Kā arī...

- Minesotas “Vikings”, kuri īsi pirms sezonas palika bez pirmā numura saspēles vadītāja pozīcijā, Tedij Bridžvatera, kurš guva ceļgala krustenisko saišu savainojumu, bet, lai situāciju glābtu atdeva Filadelfijas “Eagles” komandai pirmās kārtas izvēles tiesības 2017. gada draftā, pretī saņemot Semu Bredfordu, pirmajā nedēļā savu saspēli uzticēs nevis jauniegūtajam saspēlniekam, bet veterānam Šonam Hilam, kurš ar komandu trenējas jau ilgāku laiku.

Interesanti, ka pēdējo reizi, kad Hils ilgāku laiku spēlēja NFL, viņš to darīja Sentluisas “Rams” komandas kreklā, kad aizstāja ceļgala krusteniskās saites savainojušo... Semu Bredfordu.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-09-10 17:12, pirms 8 gadiem
Jauki ka pēdējā laikā no SC nāk vairāk raksti par NFL. Būtu jaukāk ja tā turpinātu un biežāk rakstītu. No manis jums +++

     [+] [-]

, 2016-09-10 17:13, pirms 8 gadiem
Jauki vēl būtu ja jūs neparveidotu spēlētāja vārdus uz latvisko, bet rakstītu kā ir oriģinālos.

     [+] [-]

, 2016-09-10 17:31, pirms 8 gadiem
ziggy69 rakstīja: Jauki vēl būtu ja jūs neparveidotu spēlētāja vārdus uz latvisko, bet rakstītu kā ir oriģinālos.
Šie ieteikumi ir jānovirza VVC, jo latviešu valodas gramatika, tajā skaitā vārdu atveidošanas noteikumi, ir viņu pārziņā.

     [+] [-]

, 2016-09-10 18:25, pirms 8 gadiem
nevajag piesieties par tulkošanu,bet ir jāpasakās,ka vispār ir raksti par NFL,jo ja nebūtu juris,tad ja būtu tie raksti,tad tie paši būtu samocīti un nekvalitatīvi!

Runājot par rakstu,domājams,ka uzvarētājs jau ir zināms šajā duelī!

     [+] [-]

, 2016-09-10 18:48, pirms 8 gadiem
ziggy69 rakstīja: Jauki vēl būtu ja jūs neparveidotu spēlētāja vārdus uz latvisko, bet rakstītu kā ir oriģinālos.
Japāņus un korejiešus arī rakstīsim orģinālvalodā?

     [+] [-]

, 2016-09-10 19:54, pirms 8 gadiem
juri tev pašam mīļākā komanda nebija arizona?

     [+] [-]

, 2016-09-10 20:24, pirms 8 gadiem
cowboys11 rakstīja: juri tev pašam mīļākā komanda nebija arizona?
Aptuveni 12 gadus sekoju viņu panākumiem (sāku gan sekot no neveiksmēm), jā.

     [+] [-]

, 2016-09-10 20:50, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Aptuveni 12 gadus sekoju viņu panākumiem (sāku gan sekot no neveiksmēm), jā.
tā jau simpātiska komanda,bet ir pēdējais laiks tos ieročus likt lietā!

     [+] [-]

, 2016-09-10 21:23, pirms 8 gadiem
Kaa arii - pirmdien nespeeles Steelers otrais maleejais uzbruceejs Markus Vheton ( pleca savainojums). Karlos Haid ( 49ers) veiksmigi izgajis visas parbaudes (smadzenu satricinajums) un spes palidzet pirmdien pret LA Rams. Gaberts bus pirmais saspeles vaditajs. Rams ieberzas ar savu 1. Drafta izveli- lasiju vinju manaa lapa - apskatnieki saka, ka saspeles vaditajs Gofs ir pec speka tikai tresais komanda.

     [+] [-]

, 2016-09-10 21:33, pirms 8 gadiem
Ta ka esmu 49ers fans mana groups it Rams , seachickens un ari cardinals. Godiigi sakot, man patika redder aid parbaudes speles - Arizonans un vel vairak - Sietlas saakumaa sastava speletaji sogad vispar nekadi salidzinajuma at ieprieksejo gadu. Aizmirsu pateikt - Graham ( Sietlas pussargs? (Tight End)), kuru mes sauced par miligramu, ari speles

     [+] [-]

, 2016-09-10 21:46, pirms 8 gadiem
california rakstīja: Ta ka esmu 49ers fans mana groups it Rams , seachickens un ari cardinals. Godiigi sakot, man patika redder aid parbaudes speles - Arizonans un vel vairak - Sietlas saakumaa sastava speletaji sogad vispar nekadi salidzinajuma at ieprieksejo gadu. Aizmirsu pateikt - Graham ( Sietlas pussargs? (Tight End)), kuru mes sauced par miligramu, ari speles
TE - balsta uzbrucējs
Pussargi ir visi RB varianti.

     [+] [-]

, 2016-09-10 21:51, pirms 8 gadiem
cowboys11 rakstīja: tā jau simpātiska komanda,bet ir pēdējais laiks tos ieročus likt lietā!
Pēdējās sezonās komanda spiež ārā visu ko var un ir ok. SB - protams, ka tas ir mērķis, bet vieta tajā spēlē ir tikai viena un nu... sports ir sports. Arizonai neveicas ar savinoumiem un arī QB kā Vornera, tā Palmera gadījumā nav bijis nekāds jaunais un perspektīvais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 22:18, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Jurka, cik spelu kartas ir NFL un cik NCAA amishu futene??? Respektivi skatos NCAA tagad sacies, cik ilgi ies regulara sezona ?

Domaaju kaa Eksperts pieversties nopietni ari am. futenei!!!
NCAA ir spēles 15 max, NFL - 16 spēles + plejofi. Ap februāra pirmo nedēļu viss ir beidzies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 22:23, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Baigi maz sanak. spele ari tikai 1x nedela weekendos. Cik tad samiem algas videji ir???
NCAA nesaņem neko, tikai apmaksātas studijas + šādus tādus izdevumus nosedz.

NFL - kā kurš, bet vidējā alga ir pati zemākā starp NFL-MLB-NBA-NHL.

Sezona īsa tāpēc, ka tas nav ne basketbols, ne futbols un ne pat hokejs, te pēc spēles viņiem paiet pāris dienas, lai savestu sevi kārtībā un atkal trenēties varētu. Trieciena sporta veidos citādi nav. Regbijā ir līdzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 22:29, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Njaa baigaa stumdishanas tur viniem
LV kads spele to vispar un ir kadas ligas? Beisbols jau mums ir ienacis tada hobija veidaa
Amfutbols jau arī ir ienācis, Rīgas "Lions" ir pagājušās sezonas Baltijas līgas čempioni. Šī sezona šodien sākās, bet tur ir tikai 4 komandas un ļoti īsa sezona.
Līmenis - kā jau iesācējiem, kas eiropā mēģina spēlēt, taču tiek piesaistīti pieredzējuši speciālisti, jaunieši cenšas.

P.S. Beisbols šosezon Latvijā netiek spēlēts, sola, ka nākamsezon atkal būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 22:43, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: Aussie rules ari seko lidzi?
Un kaa ar lakrosu, diez augam tur vai stavam uz vietas...
Austrāliešus - tikai tik cik, lai saprastu uz kuru pusi kura komanda virzās un ziņu virsrakstu līmenī. Tāpat šādā līmenī arī gēlu futbolu, kriketu, hērlingu, arēnas futbolu.

Par vietējiem lakrosistiem neko daudz nezinu, bet, jebkurā sportā, lai būtu jūtams progress vajag augt ne tikai kvalitātē, bet kvantitātē. Ar to ir problēmas VISIEM šeit ne tik populāriem sportiem - lakrosam, beisbolam, amfutbolam utt.