Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Linčs var atgriezties NFL

Juris Miņins
Juris Miņins

Linčs var atgriezties NFL
Maršavns Linčs
Foto: AFP/Scanpix

Viens no pēdējās desmitgades labākajiem pussargiem Nacionālajā futbola līgā (NFL) Maršavns Linčs, kurš pēc iepriekšējās sezonas paziņoja, ka pamet profesionālo futbolu, varētu atgriezties līgā jau tuvākajā laikā.

Lai arī visu starpsezonu Linčs noraidīja jebkādu, pat pašu mazāko iespēju, ka viņš varētu atgriezties NFL, pašlaik, kā ziņo informēti ļaudis, pussargs apdomā šādu iespēju un varētu atgriezties spēlē jau ceturtajā vai piektajā spēļu kārtā. Ja tas tā notiks, tad jāatceras, ka tiesības uz spēlētāju vēl aizvien pieder Sietlas “Seahawks” komandai.

Tiesa, Sietlas komandas spēlētāji, kuri pēdējās dienās ir runājuši ar Linču, ir izteikušies, ka viņiem gan neliekas, ka bijušais komandas biedrs, kurš zināms ar iesauku “Beast”, jeb “Briesmonis”, varētu atgriezties laukumā, vismaz viņš nav devis nekādu pamatu tā domāt.

Ja Maršavns Linčs atgriežas, tad “Seahawks” komandai ir jādomā ko darīt ar savu sastāvu un Linču, jo uz šo brīdi komandas bekfīldā ir plānots iespēlēt Tomasu Rovlu un Kristīnu Maiklu un, ja vien bijušais Kalifornijas koledžas spēlētājs atgriežas komandas sastāvā, tad viņam pienākas arī deviņus miljonus lielā alga.

Tāpēc, iespējams, ka, ja Linčs tiešām atgriezīsies, Sietlas “Seahawks” būs jādomā par spēlētāja maiņu vai atlaišanu no komandas.

Savas karjeras laikā Maršavns Linčs, izcēlās ne tikai ar savu diezgan ekscentrisko uzvedību un īpašo mīlestību pret “Skittles” konfektēm, bet arī ar to, ka sešas sezonas pēc kārtas spēja gūt vismaz 1000 jardus un piecas reizes iekļuva “Pro Bowl” mačā. Tāpat jāpiebilst, ka bez “Seahawks” vienības, Linčs ir spēlējis arī Bufalo “Bills” komandā, kas viņu arī kopējo 12. numuru izvēlējās 2007. gada NFL draftā.

Pagājušajā sezonā pussargs gan nevarēja pilnā mērā palīdzēt savai komandai, jo mocījās ar abdomniālās jeb preses muskulatūras savainojumu.

Kā arī...

- Savukārt vēl viens aizgājušo gadu izcilnieks, pēdējais aizsargs Eds Rīds, kurš nespēlē NFL jau kādu laiku, ir paziņojis, ka vienīgais, kas viņu var atgriezt līgā ir 300 miljonu vērts līgums. Pašlaik Rīds strādā par Bufalo “Bills” komandas aizsardzības koordinatora asistentu.

- Pēc pirmās šīs sezonas spēles, lielākā apspriešanas vērtā tēma bija Denveras komandas nepareizie un bīstamie spēka paņēmieni pret Karolīnas saspēles vadītāju Kemu Ņūtonu, t.i., par atklātiem sitieniem ar ķiveri pa ķiveri. Lai arī ārsti ir izteikušies, ka ar spēlētāju viss bija kārtībā, komandas biedri un “Panthers” pārstāvji nebija apmierināti ar “Broncos” un tiesnešu darbībām.

Izmantotie resursi:
Trending News | theScore.com

     [+] [-]

, 2016-09-09 18:47, pirms 8 gadiem
Tas tik būtu vareni!

     [+] [-]

, 2016-09-09 23:06, pirms 8 gadiem
nevajag,aizej labāk tagad!