Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Lions" uzvar spēlē, taču zaudē Lūleju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Lions" uzvar spēlē, taču zaudē Lūleju
Endrjū Hariss
Foto: AP/Scanpix

Ar futbolam netipisku rezultātu – 7:5, noslēdzās vienīgā aizvadītās nakts Kanādas futbola līgas (CFL) spēle starp B.C. "Lions" un Otavas "RedBlacks".

Mazrezultatīvā spēlē, kurā abas komandas tā arī nespēja gūt nevienu piezemējumu, veiksmīgāki izrādījās "Lions" futbolisti, jo, neskatoties uz to, ka mača sākumā nonāca zaudētājos un ļāva pretiniekiem gūt divus "safety" punktus, Pola Makaluma un Rikija Šmita kopīgām pūlēm, kā arī ļoti stingrajai un brīžiem veiksmīgajai aizsardzībai, prata savākt nepieciešamos punktus, lai izcīnītu uzvaru.

Diemžēl, bet priecāties par uzvaru Britu Kolumbijas komandai nebija iemesla, jo komandas saspēles vadītājs Treviss Lūlejs atkārtoti savainoja labo plecu, to pašu, kas starpsezonā tika operēts. Maču Lūlejs noslēdza ar 18 precīzām piespēlēm 27 mēģinājumos un gūtiem 167 jardiem. Pagaidām nav zināms cik nopietns ir saspēles vadītāja savainojums.

Zaudētāju rindās Henrijs Buriss uzstādīja piespēļu bilanci 21/32, guva 188 jardus, bet viena viņa piespēle tika pārtverta.

Kopumā gan jāsaka, ka, pateicoties labajai aizsardzībai, uzbrukumi pa zemi nevedās nevienai komandai un "Lions" labākais pussergs Endrjū Hariss maču noslēdza vien ar 14 gūtiem jardiem sešos mēģinājumos. Savukārt uzbrukumos pa gaisu produktīvākais uzbrucējs bija Emanuels Arseno, kurš trīs uzbrukumos guva 55 jardus.

Solomons Elimimians izpildīja astoņus spēka paņēmienus, kas bija mača labākais rādītājs, kā arī vienu reizi piespieda pretiniekiem zaudēt bumbu. Zaudētāju rindās ar septiņiem tekliem izcēlās Džermēns Robinsons.

Jāpiebilst, ka Otavas "RedBlacks", kuriem šī ir pirmā sezona Kanādas futbola līgā, šis bija devītais zaudējums desmit spēlēs, turklāt septītais, kas tiek piedzīvots pēc kārtas. Līdz ar to komanda ieņem pārliecinošu pēdējo vietu visā līgā.

Šonakt CFL notiks vēl viens mačs, kurā tiksies divas līgas vadošās komandas – Kalgarī "Stampeders" un Edmontonas "Eskimos", bet atlikušie 11. spēļu kārtas mači norisināsies svētdien.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

     [+] [-]

, 2014-09-06 22:48, pirms 10 gadiem
kā es gribētu aizbraukt uz BC. super vieta, man suns nosaukts kādai BC vietai par godu. tāpat kāLions fani , cerēsim, būs ok.