Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brauns pierāda un aiziet

Juris Miņins
Juris Miņins

Brauns pierāda un aiziet
Donalds Brauns
Foto: AP

Šīsnakts vienīgajā NCAA futbola Kausu spēlē, "International Bowl", Konektikutas "Huskies" ar 38:20 pārspēja Buffalo "Bulls" vienību, bet par mača centrālo figūru kļuva Donalds Brauns no "UConn" vienības.

Spēle bija visai nervoza un kļūdām bagāta, taču veiksmīgāk to prata izmantot UConn futbolisti, kuri savu "izrāvienu" veica vien spēles otrajā daļā.

Par spēles galveno varoni kļuva Donalds Brauns, kurš tieši šajā Kausu spēlē parādīja savu labāko spēli - 45 jardu rezultatīvs skrējiens, 75 jardu skrējiens, kopā 260 jardi (29 mēģinājumos). Pēc spēles 21 gadus vecais NCAA trešgadnieks pavēstīja, ka šī bija viņa pēdējā spēle Konektikutas komandas sastāvā, jo jau šīs sezonas beigās viņš piedalīsies NFL draftā.

Tāpat ir jāatzīmē Tonijs Lorenzens, kurš arī pārstāv "Huskies" vienību. Saspēles vadītāja kontā ir četras precīzas piespēles (no sešām), sasniegtiu 49 jardi un viena no piespēlēm bija rezultatīva. Savukārt skriešanā sasniegti 32 jardi (12 mēģinājumos) un veikti divi piezemējumi.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com