Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Redskins" tropiskā lietū pārspēj "Buccaneers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Redskins" tropiskā lietū pārspēj "Buccaneers"
Maks Brauns
Foto: AFP/Scanpix

Vakarnakt tika dots starts Nacionālās futbola līgas pēdējai pārbaudes spēļu nedēļai pirms regulārās sezonas. Spēlē, kura notika spēcīgā lietū, Vašingtonas "Redskins" ar 20:13 pārspēja Tampabejas "Buccaneers".

Abas komandas uz šo spēli, protams, nebija izlikušas pašus labākos spēlētājus, jo pēdējā spēlē riskēt ar labākajiem spēkiem nevēlējās neviena puse. Tāpat, sakarā ar tropiskajām lietusgāzēm, kuru dēļ spēli pārcēla 24 stundas agrāk nekā visām pārējām NFL komandām, noskatījās aptuveni pieci tūkstoši skatītāju, lai gan uz maču bija nopirktas vairāk kā 42 tūkstoši ieejas kartes.

Par spēles galveno varoni kļuva Vašingtonas komandas spēlētājs Maks Brauns, kurš guva 149 jardus nesot bumbu, kā arī vienu reizi ienesa to ieskaites zonā, turklāt, šis uzbrukums bija pēc 60 jardu skrējiena.

Kopumā gan jāsaka, ka šī spēle, kā izskatījās nebija vajadzīga nevienam, jo tajā piedalījās komandu otrie un pat trešie sastāvi, jo, piemēram, Tampabejas vienībā 21 no 22 sākumsastāva spēlētājiem nemaz netika saģērbti spēlei.

Vērtējot pašu spēli, jāsaka, ka tajā Vašingtona jau sākotnēji rādīja labāku sniegumu, turklāt nevis tāpēc, ka uguņotu uzbrukumā, bet gan vienkārši bija pārliecinošāki un nezaudēja bumbu, ko floridieši darīja ļoti bieži, taču tajā pašā laikā visas zaudētās bumbas pie viņiem arī nonāca atpakaļ. Savukārt lielākā starpība bija komandu uzbrukumos pa zemi, kuros Tampabejas komanda spēja gūt vien 46 jardus.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2016-09-01 17:01, pirms 8 gadiem
nevaru sagaidīt sezonas sākumu,kā izskatīsies mani cowboys ar preskotu kā sākuma QB,vēl tanks eliots+dezs,šosezon ar uzbrukumu nevajadzētu būt tik ļoti lielām problēmām,kā pagājušo sezonu,kad iekš red zone tikai beilijs varēja gūt punktus!