Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Black Sports" labākie īpašajā "Ghetto Basket" divi pret divi turnīrā pie "Dominas"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Black Sports" labākie īpašajā "Ghetto Basket" divi pret divi turnīrā pie "Dominas"
"Ghetto Basket Speciali Edition 2x2" uzvarēja "Black Sports" - Artūrs Ausējs, Juris Ojāru, Ivars Zemītis
Foto: Renārs Buivids

Pirmo un vienīgo reizi šajā sezonā notikušajā "Ghetto Basket" turnīrā formātā "Divi pret divi" sestdien Rīgā, pie "Domina Shopping" par uzvarētājiem kļuva Iecavas "Black Sports" basketbolisti - Artūrs Ausējs un Ivars Zemītis, kā arī spēlējošais menedžeris Juris Ojāru. Labāko trijniekā arī "Kūsiņā iekšā" un "Baltic Casting Agency", saņemot iespaidīgas dāvanu kartes.

Šovasar "Ghetto Basket" turnīri bija notikuši tikai klasiskajā formātā, tādēļ bija interesanti uzzināt labākos meistarus spēlē divi pret divi. Ieskatoties komandu pieteikumos, par favorītiem tika izvirzīti šoreiz "GuruClash/Švāģers" krāsais aizstāvošie Artūrs Kramiņš, Jānis Lasmanis kopā ar šīs vienības klasisko dalībnieku Mārtiņu Motivānu, kā arī "Berlitz" - Jānis Antrops, Mārtiņš Šteinbergs un Armands Seņkāns. Pārsteidzoši, taču finālā sacentās divas citas komandas!

"Kūsiņā iekšā" ceļā uz finālu no turpmākās cīņas izsita gan "HyDuck", gan "Baltic Casting Agency", pret kuru pusfinālā izšķirošo metienu vairāk nekā metru no tālmetienu līnijas realizēja Hedijs Šliters, panākot 12:10. Savukārt "Black Sports" lielākais pārbaudījums bija pusfinālā pret "GuruClash/Švāģers". Skarbā cīņā tomēr pārāki bija iecavnieki.

Finālu ļoti pārliecinoši iesāka "Black Sports", izvirzoties vadībā ar 8:2. "Kūsiņā iekšā" snaiperis Renārs Uzraugs tikai tik bezcerīgā situācijā realizēja divus tālmetienus, taču turpmāk punktus guva tikai "Black Sports", uzvarot ar 11:6. "Black Sports" līdzās citām balvām saņēma arī "Domina Shopping" dāvanu karti Ls 150 vērtībā. Laureātu pulkā iekļuvušās "Kūsiņā iekšā" un "Baltic Casting Agency" iepirkties varēja doties ar dāvanu kartēm attiecīgi Ls 90 un Ls 70 vērtībā.

"Ghetto Basket" regulārās sezonas noslēguma posms 26. augustā Salaspilī. Komandu reģistrācija no plkst. 15, bet spēļu sākums plkst. 16.

25. augusta "Ghetto Basket Special Edition 2x2" laureāti

Vīriešu grupa

1. "Black Sports" (Artūrs Ausējs, Juris Ojāru, Ivars Zemītis)

2. "Kūsiņā iekšā" (Edgars Bole, Hedijs Šlīters, Renārs Uzraugs)

3. "Baltic Casting Agency" (Nauris Miezis, Mārtiņš Zemturis, Nauris Liepiņš)

U16 grupa

1. "Domino" (Renārs Stacēvičs, Rojs Rogovskis, Maksis Sokolovs)

2. "Ļaunums" (Jānis Saliņš, Oskars Liepiņš)

3. "Simtdesmit" (Elmārs Arcimovičs, Artūrs Runcis)

Izmantotie resursi:
Ghetto Games - draugiem.lv