Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Cīruļa "Kurmji" noceļ visu banku Upesciemā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Cīruļa "Kurmji" noceļ visu banku Upesciemā
"Kurmis" - Andis Cīrulis, Edgars Nagla, Mārtiņš Šustikovs, Artūrs Kramiņš
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres posmā sestdien Garkalnes novada Upesciemā visu banku paņēma "Kurmis", uzvarot ne tikai vecākajā grupā, bet arī iegūstot "O! Kartes" dāvanu par komandas pārstāvja Anda Cīruļa uzvaru tālākā metiena konkursā.

Garkalnes novada Upesciema ielu svētku ietvaros notikušajā "Ghetto Basket" posmā startēja 25 komandas. Upesciemā bija sabraukuši daudzi no labākajiem strītbasketbolistiem, startējot gan visai neierastos sastāvos.

"Greenline" līderis Andis Cīrulis kopā ar "Mazā" pārstāvi Artūru Kramiņu, kā arī Edgaru Naglu un Mārtiņu Šustikovu tika ielozēta "nāves grupā", taču prata gūt uzvaras visās spēlēs. Ar "Kurmja" nosaukumu startējušais kvartets apsteidza gan "Vāveru slazdu" (Kristaps Šteinbergs, Mārtiņš Līcis-Līcītis, Andulis Vitte, Renārs Buivids), gan "Bonaparty" (Mārtiņš Šteinbergs, Niks Saknītis, Kristaps Zeids, Kaspars Jakubonis).

Lielāko pārsteigumu gan sarūpēja "Izlādējies aķis" ar Valdi Razumovski, Uģi Promoldu un Jāni Pinni sastāvā. Jaunizveidotais trio vispirms astotdaļfinālā no turpmākās cīņas izsita vienu no turnīra favorītiem "Bonaparty", bet pusfinālā, pateicoties Razumovska diviem tālmetieniem, izrāva uzvaru arī pār "Vāveru slazdu". Finālā gan "Izlādējies aķis" piedzīvoja zaudējumu mačā ar "Kurmis".

"O! Kartes" tālākā metiena konkursā no ļoti tālas distances bumbu grozā raidīja "Kurmja" līderis Andis Cīrulis, saņemot interneta sākumkomplektu un Andra Biedriņa dāvāto basketbola bumbu.

"Ghetto Basket" Latvijas tūres turpinājums 2. septembrī Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā", kā arī 4. septembrī Kuldīgā.

28. augusta "Ghetto Basket" Upesciema posma laureāti:

1995. gadā dzimušie un jaunāki zēni

1. "Firminieki" (Jorens Duļevskis, Kristaps Pļavnieks, Renāte Gasiņa, Raiens Šaubergs)

2. "Harmels" (Eduards Blūms, Harijs Frīdenbergs, Matīss Rutks)

3. "Mangalis" (Nils Gertsons, Kristiāns Kārkliņš, Kārlis Priednieks)

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Kurmis" (Artūrs Kramiņš, Edgars Nagla, Andis Cīrulis, Mārtiņš Šustikovs)

2. "Izlādējies aķis" (Jānis Pinnis, Uģis Promolds, Valdis Razumovskis)

3. "Ies kaulā" (Mārtiņš Zemturis, Mikus Daugavvanags, Matīss Rožlapa)

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv

     [+] [-]

, 2010-08-28 18:50, pirms 14 gadiem
redziet puikas ka tas jadara, ieliku talako metienu un vel izvilku uzvaru finaalaa. man liekas ka esmu labs basketbolists.

     [+] [-]

, 2010-08-28 23:34, pirms 14 gadiem
starp citu ja kadam ir jautajums kas ir kurmis, tad mes edgaru naglu taa saucam, jo piespeles no shii speletaja nevar dabut