Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Sestdien "Ghetto Basket" posms Upesciemā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres kārtējais posms notiks sestdien no plkst. 12 Rīgas pievārtē - Upesciema stadionā. Ielu basketbola turnīrs notiks Garkalnes domes rīkoto ielu svētku ietvaros.

Garkalnes domes organizēto ielu svētku programmā bērnu atrakcijas, ielu tirdzniecība, iespēja tikties ar domes amatpersonām un deputātiem. No plkst. 20 pazīstamā mūziķa Andra Kiviča koncerts.

"Ghetto Basket" spēles notiek trijās grupās. Zēniem - 1995. gadā dzimušie un jaunāki; vīriešiem - 1994. gadā dzimušie un vecāki; sievietes.

Pieteikšanās tiek īstenota ar "Streetbasket.lv" starpniecību, komandu reģistrējot līdz iepriekšējās dienas vakaram. Dalības maksa noteikta viens lats par katru spēlētāju. Ja komanda nav iepriekš pieteikusies, bet ierodas tieši uz sacensību vietu, tad katram spēlētājam par piedalīšanos “Ghetto Basket” būs jāmaksā vairāk – Ls 1,50.

Turnīra sākums plkst. 12, bet komandu pārreģistrācija no plkst. 11.

Lai piedalītos jebkurā no "Ghetto Basket" šīs vasaras turnīriem, nepieciešams pirms turnīra sākuma, uzrādot personas apliecinoši dokumentu ar foto, noformēt "Streetbasket" licenci. Tās cena ir Ls 1, licence derīga uz visu 2010.gadu.

Uz "Ghetto Basket" Latvijas tūres 28. augusta posmu Garkalnes pagasta Upesciemā iespējams doties ne tikai ar automašīnām, bet arī ar Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu - autobusu.

Ar 28. maršruta autobusu iespējams nokļūt līdz pašam Upesciema stadiona, kur 28. augustā no plkst. 12 notiks "Ghetto Basket" posms. Minētais autobuss gan nekursē no pilsētas centra, tādēļ ar tramvaju nepieciešams vispirms nokļūt Juglā. Pēc tam jāpārsēžas uz 28. autobusu un jābrauc līdz pieturvietai "Upesciems". Apmēram 50 metru attālumā uz priekšu būs redzama Upesciema stadiona teritorija.

Upesciemu iespējams sasniegt arī ar 1. maršruta autobusu, kas kursē no pilsētas centra. Ar to jābrauc līdz pieturvietai "Pagrieziens uz Berģu pansionātu". No tās Upesciems atrodas 2,5 km attālumā - 1,5 km līdz Tallinas apvedceļam, bet pēc tam vēl 1 km pa Upesciema ielu līdz stadionam.

Izmantotie resursi:
Garkalnes novads
Streetbasket.lv - Jaunumi

Vai sestdien brauksi uz "Ghetto Basket" Upesciemā?

  • 6

  • 4

  • 1

  • 7