Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Slapjajā "Ghetto Basket" labākie "Bonaparty"

Slapjajā "Ghetto Basket" labākie "Bonaparty"
"Bonaparty" - Kristers Zeidaks, Niks Saknītis, Mārtiņš Šteinbergs, Kristaps Zeids
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres ceturtdienas posmā Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā", neraugoties uz ilglaicīgo lietu, startēja gandrīz 30 komandu. Vecākajā grupā vīriešiem "Bonaparty" finālā ar 12:10 pārspēja "Baltic Casting Agency".

Grupu turnīra spēles tika aizvadītas vairāk vai mazāk stiprā lietū, kur noteicošā bija nevis basketbola meistarība, bet gan māka pārvietoties un sekmīgi nobremzēt uz slapjā asfalta. Šāds strītbaskets daudzos spēlētājus izraisīja vienīgi pozitīvas emocijas, un pieļautā kļūda neizraisīja pārmetumus no komandas biedriem. Izslēgšanas turnīrs izvērtās interesants, jo ne visi favorīti apakšgrupās bija izcīnījuši augstas vietas. Līdz ar to saspringti mači bija vērojami jau astotdaļfinālā.

Pusfinālos milžu cīņā "Baltic Casting Agency" ar Nikolaju Mazuru ierindā pārspēja Anda Cīruļa pārstāvēto "Trenēts Asfalts", bet "Bonaparty" ar Kristeru Zeidaku sastāvā uzveica mainītā sastāvā spēlējošo "X-Power/Brazzers".

Finālā "Baltic Casting Agency" nokļuva tikai viena punkta (10:9) attālumā no čempionu titula, taču sāncenšiem izdevās atspēlēties. Vispirms 15. augusta "Ghetto Basket" snaiperu konkursa uzvarētājs Kristers Zeids ar tālmetienu panāca 11:10, bet uzvarošo punktu pēc caurgājiena guva Zeidaks - 12:10.

Pirmo reizi "Ghetto Burger" darbības laikā par pieprasītāko preci kļuva nevis minerālūdens, limonādes vai saldējuma kokteiļi, bet gan karsta tēja. Rūpējoties par spēlētājiem, pie "Ghetto Burger" plīts stājās arī "Streetbasket" prezidents Raimonds Elbakjans, veidojot burgerus pēc īpašas receptes, kā arī piedāvājot īpaši demokrātiskas cenas.

No piektdienas līdz sestdienas vakaram daudzi strītbasketbolisti startēs diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs". Šī turnīra ietvaros piektdien plkst. 19.15 "Ghetto Basket" izlase sacentīsies ar "VEF Rīgas" veidoto komandu, kuras sastāvā laukumā dosies kluba galvenais treneris Rims Kurtinaitis, treneris Nikolajs Mazurs, basketbolisti Ernijs Ansons, Jānis Gailītis, Žanis Peiners, Tailers Keins, Patriks Sanderss, Diandrē Kambala.

"Ghetto Basket" Latvijas tūre turpināsies nākamnedēļ, kad notiks seši posmi - Alūksnē, Ogrē, Talsos, Rīgā, Bauskā un Upesciemā.

19. augusta "Ghetto Basket" laureāti:

1995. gadā dzimušie un jaunāki zēni; sievietes

1. "Zvēri"

2. "Slammers" (Matīss Rutks, Dāvis Vītols, Rolands Bušers, Jānis Engers)

3. "Nezvēri"

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Bonaparty" (Kristers Zeidaks, Kristaps Zeids, Niks Saknītis, Mārtiņš Šteinbergs)

2. "Baltic Casting Agency" (Mārtiņš Liepa, Valts Dambergs, Nikolajs Mazurs, Nauris Liepiņš)

3. "Trenēts Asfalts" (Edgars Nagla, Artūrs Melnieks, Andis Cīrulis, Artūrs Linde)

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv


Foto: Ghetto Basket

''Ghetto Basket'' pēc nedēļas atklās 16. sezonu

13. maijā, Grīziņkalna sporta kompleksā, jauniešu ielu sporta un kultūras kustība “Ghetto Games” atklās jau 16. sezonu. Grandiozo vasaras pasākumu sēriju iesāksim ar “Ghetto Basket” turnīru, bet par pasākuma īpašo notikumu kļūs šī gada pirmais Latvijas 3x3 kausa posms, kurā komandas cīnīsies par iespēju startēt Potiers Challenger turnīrā Francijā.
Publicitātes foto .

Rīt Grīziņkalnā sāksies lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā

28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā, risināsies 2023. gada futbola frīstaila pasaules tūres sacensības "Pulse Riga", Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, informē organizatori.
Foto: ghetto.lv
1

Lielākās futbola frīstaila sacensības Eiropā šajā nedēļas nogalē notiks Rīgā

2023. gada futbola frīstaila pasaules tūre ir sākusies: Pulse Riga, Eiropas čempionāts, kā arī Eiropas kvalifikācijas posms pasaules futbola frīstaila čempionāta finālam, notiks 28. un 29. jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā. 29. jūlijā kopā ar Pulse Riga notiks arī ielu futbola turnīrs 3v3 Ghetto Football Round 11 visām vecuma grupām. Ieeja skatītājiem bez maksas.