Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

27. - 29. jūlijā Ventspilī norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls “GGFEST”

Renārs Buivids
Renārs Buivids

27. - 29. jūlijā Ventspilī norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls “GGFEST”
"GG FEST" Ventspils skeitparkā
Publicitātes foto

No 27. līdz 29. jūlijam Ventspilī jau septīto gadu norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls “GGFEST”, kur trīs dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja vērot veikborda, BMX frīstaila, inline skrituļslidošanas, motociklu frīstaila, SUP airēšanas, florbola, futbola un 3x3 basketbola sacensības. Tāpat arī “Ghetto Games” komanda ir sagatavojusi īpašu izklaides programmu tieši ģimenēm.

Piektdien, 27. jūlijā tiks dots starts “Ghetto Games” festivālam ar aizraujošu vakara programmu Ventspils Piedzīvojumu parkā. Būs starptautiskas veikborda sacensības, kuras pulcēs Baltijas labākos veikbordistus un vairākus pasaules līmeņa zvaigznes no Rietumeiropas. Vakara noslēgumā būs starptautiskās BMX “dirt” sacensības ar galvu reibinošiem trikiem no Latvijas BMX frīstaila elites un, protams, īpašajiem viesiem no ASV, Austrālijas, Ekvadoras.

Sestdien, 28. jūlijā Ventspilī ar starptautiskajām “Ghetto Stunt” motociklu “streetbike” frīstaila sacensībām tiks ierībināts Lielais prospekts. Visas dienas garumā ekstrēmo sporta veidu sacensības (“inline” skrituļslidošanā, BMX “freestyle park” un “street” disciplīnā) un šoviem Ventspils skeitparkā, bet Lielajā laukumā festivāls startēs ar prestižajām FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres kvalifikācijas sacensībām “Ghetto Basket Ventspils Challenger”. Ventspils airēšanas bāzē “Dampeļi” norisināsies Baltijas atklātais SUP čempionāts.

Svētdien, 29. jūlijā turpināsies aktivitātes Ventspils airēšanas bāzē “Dampeļi” un Ventspils galvenajā ielā - Lielajā prospektā - dominēs komandu sporta veidi - ielu futbols, ielu florbols un 3x3 basketbols. Protams, pāri visam būs starptautiskā 3x3 basketbola turnīra “Ghetto Basket Ventspils Challenger” izslēgšanas turnīra spēles un finālmačs par čempionu titulu.

“Mūsu pieeja ir tāda, ka jebkuras aktivitātes ir laba lieta”, “GGFEST” preses konferencē atklāja Ventspils Domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. “Mēs Ventspilī uzbūvējām pirmo moderno skeitparku Baltijā, turpinām attīstīt Ventspils Piedzīvojumu parku. Esam radījuši atbilstošu infrastruktūru, lai tādi vērienīgi notikumi kā “GGFEST” varētu veiksmīgi norisināties tieši Ventspilī. Mums ir liels prieks, ka vairāki sporta veidi no “GGFEST” iekļauti Olimpisko spēļu programmā - 3x3 basketbols, BMX un potenciāli arī SUP airēšana.”

Šogad “streetbike freestyle” sacensības “Ghetto Stunt” notiek sadarbībā ar pasaulē vadošo jomas mediju “Stuntersblog”, kurš pulcē vairāk kā 2,4 miljonus sekotāju no visas pasaules. Tāpat šogad tiek īstenota sadarbība ar pasaules vadošo ekstrēmo sporta veidu mediju “EXTREME Official”, sadarbības rezultātā BMX “freestyle park” un “dirt” disciplīnu tiešraide tiks translētas visā pasaulē, pie ekrāniem pulcējot vairāk nekā četrus miljonus skatītāju.

GGFEST programma pieejama vietnē ggfest.com.

Ieeja apmeklētājiem ir bez maksas.

Projekts tiek līdzfinansēts ar Eiropas Savienības programmas “Erasmus+: Sports” programmas finansiālo atbalstu. Par projekta saturu pilnībā ir atbildīgi tās autori un neatspoguļo Eiropas Komisijas un Izglītības, audiovizuālās jomas un kultūras izpildaģentūras oficiālo viedokli.

Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros un Eiropas Komisijas

„Ghetto Games festivāls” organizatori: biedrība “STREETBASKET”.

„Ghetto Games festivāls” galvenie partneri: Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs “Ventspils”, Rīgas Brīvostas pārvalde, "Latvijas Nafta".

„Ghetto Games festivāls Ventspilī” atbalsta: Latvijas Basketbola savienība, "Maxima", PF “Ķekava”, Latvijas Tautas Sporta asociācija, "Būvniecības ABC", Mangaļi, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra un Jaunatnes valsts programma.

Informatīvi atbalsta: Izdevniecība "Rīgas Viļņi”, "Sporta Avīze", Vides reklāma "JCDecaux", "Radio TEV", "TV24".

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:50, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk