Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Basket" dalībniekiem iespēja iegūt braucienu uz NBA "Zvaigžņu spēli"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Basket" dalībniekiem iespēja iegūt braucienu uz NBA "Zvaigžņu spēli"
No "Ghetto Basket" uz NBA "Zvaigžņu spēli" 2014. gada februārī Ņūorleānā
Publicitātes foto

"Ghetto Games" šīs sezonas noslēgumā 31. augustā īpašā izspēlē tiks noteikts, kurš no „Ghetto Basket“ spēlētājiem iegūs iespēju doties uz ASV un vērot Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2014. gada "Zvaigžņu spēles" „Sprite Slam dunk“ konkursu klātienē Ņūorleānā.

Par brauciena ceļazīmes īpašnieku šobrīd ir iespēja kļūt ikvienam „Ghetto Basket“ turnīra spēlētājam, kurš no jūnija beigām līdz pat augusta pēdējai dienai būs piedalījies vismaz vienā no „Ghetto Games“ organizētajām spēlēm un kuram ir 2013.gada dalībnieka licence. Izspēles dalībniekam jābūt arī vismaz 12 gadus vecam.

Lai kvalificētos izspēlei, ik reizi piedaloties „Ghetto Basket“ turnīrā, basketbolistam ir jāaizpilda īpašs pieteikums, kuru katrā turnīrā, reģistrējoties sacensībām, izsniedz organizatori. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, telefona numurs, vecums. Aizpildītais pieteikums jāiemet īpašajā izspēles kastē, kas atrodas sacensību vietā.

Spēļu dalībniekam jābūt arī „Ghetto Games“ un „Sprite“ sekotājam vienā no sociālajiem tīkliem – „draugiem.lv“ vai „Facebook“.

Izspēlē var piedalīties ar vairākām pieteikuma anketām, kuras saņemtas dažādās spēļu dienās. Ceļazīmes ieguvējs tiks noskaidrots 31.augustā sezonas noslēguma pasākumā 11.novembra krastmalā, Rīgā. Ja ceļazīmes izspēles dienā organizatori konstatēs, ka izvēlētais pieteikums neatbilst noteikumiem, noslēguma pasākumā tiks rīkota papildu izspēle.

Izspēles rezultāti 31.augustā tiks publicēti „Ghetto Games“ un „Sprite“ profilos sociālajos tīklos „Twitter“, „Facebook“ un „draugiem.lv“.

Ar ceļazīmes ieguvēju biedrība „Streetbasket“ sazināsies atsevišķi.

Izmantotie resursi:
ghettofamily.com

Izspēli „Brauciens uz NBA Zvaigžņu spēli“ rīko biedrība „Streetbasket“.