Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Tallinā notikusi tikšanās projekta "Medicines for Europes Ghettos" ietvaros

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Tallinā notikusi tikšanās projekta "Medicines for Europes Ghettos" ietvaros
Tikšanās dalībnieki pie "Spot of Tallinn"
Publicitātes foto

Piektdien, 12.aprīlī norisinājās trešā tikšanās projekta "Medicines for Europes Ghettos" ietvaros, kur "Ghetto Games" kopā ar partneriem pārrunāja šī gada aktivitātes. Šis gads projekta ietvaros būs bagāts ar notikumiem!

Šobrīd tiek gatavots metodiskais materiāls jeb rokasgrāmata organizatoriem, pašvaldībām vai ministrijām par to kā ielu sports var būt par instrumentu darbā ar jauniešiem - it īpaši jauniešiem no sociālā riska grupas ("Tool kit for young people from different social, religious and ethnical backgrounds through street sports and extreme sports").

Šobrīd tiek izstrādāta mājas lapa, kurā visām ielu sporta veidu organizācijām būs iespēja ievietot savus pasākumus un tos reklamēt, būs karte ar ielu sporta veidu infrastruktūru, kā arī informācija par aktīvākajām ielu sporta organizācijām katrā valstī, ar kurām iespējams veidot sadarbību.

Tāpat 12.-13.jūlijā Ventspili "Ghetto Games festivāla" ietvaros apmeklēs vairāki jaunieši no Zviedrijas, Dānijas, Igaunijas un Maltas, lai piedalīties festivāla sporta veidos.

Projekta noslēgumā šogad tiks organizēta trešā ielu sporta veidu tendenču konference "Medicines for Worlds Ghettos", kurā galvenās tēmas būs par brīvprātīgo darbu ielu sportā, tendencēm, ielu sporta infrastruktūru un ielu sporta virzību uz Olimpiskajām spēlēm.

“Ghetto Games” “Erasmus+ Sports” programmas ietvaros uzsākusi sadarbību ar vienām no vērienīgākajām ielu sporta organizācijām Eiropā – “DGI” no Dānijas, “Fryshuset” no Zviedrijas, “Malta BMX” kustību un Igaunijas ielu sporta veidu federāciju.

Projekts tiek līdzfinansēts ar Eiropas Savienības programmas “Erasmus+: Sports” programmas finansiālo atbalstu. Par projekta saturu pilnībā ir atbildīgi tās autori un neatspoguļo Eiropas Komisijas un Izglītības, audiovizuālās jomas un kultūras izpildaģentūras oficiālo viedokli.

Informāciju sagatavoja "Ghetto Games" projektu direktore Sanda Gertnere