Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Pēdējā iespēja izcīnīt ceļazīmi uz "Ghetto Basket" finālu

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Ceturtdienas vakarā Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā" "Ghetto Basket" Latvijas tūres šīs vasaras pēdējā iespēja izcīnīt ceļazīmi uz 1. un 2. oktobrī Rīgas Sporta manēžā notiekošo finālturnīru, lai pretendētu uz braucienu uz Ņujorku!

"Ghetto Basket" spēcīgākās komandas gatavojas izšķirošajām cīņām finālturnīrā, tādēļ septembrī notiekošajos posmos konkurence ir salīdzinoši mazāka nekā vasaras posmos. Tam par apliecinājumi ir arī pagājušās nedēļas posms Grīziņkalnā, kad pirmo vietu izcīnīja "Kūsiņā iekšā", apsteidzot "Kuili" un "Vafeles".

Līdzdalībai 16. septembra "Ghetto Basket" posmam Grīziņkalnā iespējams vēl arī pirms paša turnīra - no plkst. 16 līdz plkst. 18 uz vietas skeitparkā. Dalības maksa ir Ls 1,50 no katra spēlētāja. Spēļu sākums plkst. 18.

"Ghetto Basket" spēles notiek trijās grupās. Zēniem - 1995. gadā dzimušie un jaunāki; vīriešiem - 1994. gadā dzimušie un vecāki; sievietes.

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv