Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

„Ghetto Basket” fināla favorīts ceļazīmi uz Ņujorku ziedos bērniem

Renārs Buivids
Renārs Buivids

„Ghetto Basket” fināla favorīts ceļazīmi uz Ņujorku ziedos bērniem
2009. gada "Ghetto Basket" vērtīgākais spēlētājs Oskars Rusmanis
Foto: Renārs Buivids

„Ghetto Basket” Latvijas tūres finālturnīrā 1.un 2.oktobrī Rīgas Sporta manēžā 32 komandas cīnīsies par Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz NBA spēli Ņujorkā. Turnīra titulētākās komandas „Mazais” līderis Oskars Rusmanis uzvaras gadījumā gatavs braucienu uz Ņujorku uzdāvināt kādam no „Ghetto bērniem”.

Šovasar ne tikai Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā”, bet arī 20 mūsu valsts pilsētās kopumā jau notikuši gandrīz 60 turnīru, kur vecākajā grupā vīriešiem komandas cīnījās par ceļazīmi uz finālturnīru. Oktobra pirmajā nedēļas nogalē spēcīgākās 32 vienības sacentīsies par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas „Warriors” latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz NBA jaunās sezonās spēli Ņujorkā.

Atbildot uz jautājumu par rīcību viņa pārstāvētās komandas „Mazais” uzvaras gadījumā, 2009.gada „Ghetto Basket” sezonas vērtīgākais spēlētājs Oskars Rusmanis atbildēja: „Pagājušajā ziemā jau kādu laiciņu dzīvoju ASV, tādēļ manas emocijas par šādu braucienu nebūs tik fantastiskas kā kādam no „Ghetto bērniem”. Esmu gatavs ceļazīmes izcīnīšanas gadījumā to uzdāvināt kādam no bērniem, kuram šāds brauciens noteikti būs neaizmirstamākais viņa dzīvē.”

Valda Valtera basketbola skolas un „Ķeizarmeža” audzēknis Rusmanis guvis pieredzi arī Latvijas Basketbola līgas komandās „Ķeizarmežs”, „LU/Rīdzene” un „Jūrmalas Sports/Fēnikss”. Ielu basketbola sabiedrībā viņš ir pazīstams kā „Osītis”, 29.septembrī Rusmanis svinēs 23.dzimšanas diena. Pagājušajā gadā Oskars valsts ielu basketbola izlases sastāvā izcīnīja trešo vietu neoficiālajā pasaules čempionātā „Moscow Open”.

Rusmanis uzsver, ka „Ghetto Basket” turnīros viņam vislabāk patīk „atmosfēra, sportiskais azarts, lielais skaits aktīvu spēlētāju”. Oskars šovasar piedalījies vairāk nekā 40 turnīros, trīs reizes „Mazais” sastāvā triumfējot arī Grīziņkalna posmu milzīgajā konkurencē. „Esmu uzticīgs savai komandai – Mārtiņam Motivānam, Jānim Lasmanim un Artūram Kramiņam, taču viņu aizņemtības laikā labprāt uzspēlēju arī citos virknējumos.”

„Ghetto Basket” Latvijas tūres finālposmā 1.un 2.oktobrī Rīgas Sporta manēžā trīskārtējais Grīziņkalna čempions „Mazais” būs viens no favorītiem. Šovasar pa trijām uzvarām Rīgas posmos vēl ir tikai „X-Power Brazzers” un Jelgavas komandai „Urbanmet”. Pa divām reizēm triumfējuši „Baltic Casting Agency” un „Bonaparty”.

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv

  +5 [+] [-]

, 2010-09-15 12:37, pirms 14 gadiem
Cepuri nost čalim!!
Atteikties no tāda pasākuma!!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-15 12:53, pirms 14 gadiem
respect čalim

  -2 [+] [-]

, 2010-09-15 13:16, pirms 14 gadiem
Malacis čalis,bet no otras puses iedodot vienam bērnam,viņš neiedos citam..

  +1 [+] [-]

, 2010-09-15 13:26, pirms 14 gadiem
Mr.Burns rakstīja: Malacis čalis,bet no otras puses iedodot vienam bērnam,viņš neiedos citam..
Da viņš labāk iedod vienam bērnam nekā pats bez emocijām aizbrauc un noskatās spēli!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-15 13:28, pirms 14 gadiem
Malacis Osīti!