Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien Grīziņkalnā Latvijas motokrosa izlases mocis un karsējmeitenes

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Ceturtdien Grīziņkalnā Latvijas motokrosa izlases mocis un karsējmeitenes
Latvijas motokrosa izlases karsējmeitene
Foto: "Adrenalin.lv"

"Ghetto Basket" Latvijas tūres posmā ceturtdienas vakarā Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā" notiks arī Latvijas motokrosa izlases aktivitātes, gatavojoties startam Eiropas Nāciju motokrosā oktobrī Nīderlandē.

Gatavojoties Eiropas Nāciju motokrosam, Latvijas motokrosa izlases reprezentācijas telts ceļo pa Latvijas pilsētām, piesaistot sabiedrības uzmanību gaidāmajām sacensībām un popularizējot motokrosu. Reprezentācijas ietvaros visiem interesentiem ir iespēja apskatīt Latvijas izlases motociklu un iegādāties izlases suvenīrus.

Visiem, kas šo ceturtdienu, 9.septembrī apmeklēs "Ghetto Basket" posmu Grīziņkalnā, no plkst. 17.30 vairākas stundas būs iespēja ne tikai viesoties Latvijas motokrosa izlases teltī, bet, iegādājoties piedāvāto komandas atribūtiku, arī uzlaikot izlases kreklu un nobildēties uz krosa motocikla kopā ar Latvijas izlases karsējmeitenēm.

Visi, kas būs iegādājušies motokrosa izlases suvenīrus un nofotografēsies uz motocikla, piedalīsies izlozē, kuras rezultātā būs iespēja laimēt braucienu ar prāmi četrām personām (un automašīnai) no Rīgas uz Lībeku (un atpakaļ), kuru dāvina Latvijas motokrosa izlases ģenerālsponsors prāmju līnija "Ave Line". Izbraukšana 29.septembrī, atgriešanās 6.oktobrī. Šajos reisos dosies arī Latvijas izlases sportisti, uz prāmja notiks izlases prezentācija, bet koncertu sniegs "Goran Gora" un grupa "Yrs".

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv - Jaunumi
Eiropas Nāciju Motokross

  +1 [+] [-]

, 2010-09-07 12:24, pirms 14 gadiem
karsējmeitenes jābrien novērtēt

  +2 [+] [-]

, 2010-09-08 18:24, pirms 14 gadiem
Buus laikam arii jaaiziet uz karsejchiksaaam paluureet

     [+] [-]

, 2010-09-08 18:26, pirms 14 gadiem
karsejmeitenes,karsejmeitenes,karsejmeitenes !!!! uraa uraa !