Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"P.O.M.P." uzvar Rēzeknes "Ghetto Basket" posmā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūre piektdien turpinājās Rēzeknē,kur pilsētas svētku laikā norisinājās arī ielu basketbola sacensībās. Uzvaru sīvā cīņā izcīnīja "P.O.M.P.".

Posmā kopumā piedalījās tikai 13 komandas, kas ir šī gada "Ghetto Basket" antirekords. Lielajā grupā cīnījās deviņas komandas, bet mazajā grupā - tikai četras.

Vecākajā grupā finālā "P.O.M.P." ar 11:9 uzvarēja "Brāļus Šķesterus". Jaunākajā grupā pirmo vietu izcīnīja "Basketball freaks", aiz sevis atstājot komandas "Čībiņa" un "J.E.S.".

Rēzeknē turnīrā piedalījās arī viena meiteņu komanda, kuras dalībniece Ieva Ugule saņēma vērtigākās spēlētājas balvu. Viņa izcēlās ar ļoti agresīvu spēles stilu un lielu cīņassparu. Par to Ugule saņēma Andra Biedriņa dāvāto Goldensteitas "Warriors" bumbu ar autogrāfu.

"Ghetto Basket" Rēzeknes posma godalgoto vietu ieguvējiem tika balvas no "Mangaļi" un jaunie "Ghetto Basket" krekli. Komanda "P.O.M.P." arī saņēma ceļazīmi uz superfinālu Rīgā, kas norisināsies augusta beigās. Galvenā balva - ceļojums uz NBA spēli Ņujorkā.

Nākamais "Ghetto Basket" posms notiks svētdien Salaspilī, bet nākamnedēļ pirmdien ielu basketbola tūre dosies uz Jūrmalu, otrdien - uz Ventspili, ceturtdien posms Grīziņkalnā, piektdien Jelgavā, bet sestdien pirmo reizi spēles Tukumā.

"Ghetto Basket" Rēzeknes posma laureāti:

1995.gadā dzimuši un jaunāki zēni

1."Basketball freaks" (Artūrs Mazurs,Ainārs Krištopāns,Guntars Kairišs,Antons Pacejs)

2."Čībiņa" (Mārcis Lipskis,Rihards Voskāns,Elmārs Ritenis,Kārlis Žvīgurs)

3."J.E.S" (Sandis Savickis,Jurģis Prikulis,Edvīns Morozs)

1994.gadā dzimuši un vecāki vīrieši

1."P.O.M.P" (Kārlis Pozņakovs,Jānis Masaļskis,Maksims Peiners,Valdis Orskis)

2."Brāļi Šķesteri" (Artūrs Šķesters,Guntars Šķesters,Raimonds Šķesters)

3."Dirižablis" (Kaspars Dzenis,Rihards Krukovskis,Raimonds Ritenis)

  +1 [+] [-]

, 2010-08-07 22:38, pirms 14 gadiem
Kaža! (jerk)

     [+] [-]

, 2010-08-07 22:53, pirms 14 gadiem
egīls bildē