Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Urbanmet" strītbasketbolisti devušies uz Biedriņa spēli Ņujorkā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Urbanmet" strītbasketbolisti devušies uz Biedriņa spēli Ņujorkā
2010. gada "Ghetto Basket" čempioni - "Urbanmet"
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" 2010. gada čempionvienības Jelgavas "Urbanmet" strītbasketbolisti - Edgars Krūmiņš, Andris un Gatis Justoviči - kopā ar "Streetbasket" prezidentu Raimondu Elbakjanu pirmdienas rīta izlidoja uz Ņujorku, lai izmantotu Andra Biedriņa un "Streetbasket" dāvāto balvu - 9. martā klātienē skatīties Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēli Ņūdžersijas "Nets" - Goldensteitas "Warriors".

Jelgavas ielu basketbola kvartets "Urbanmet", kurā kopā ar Latvijas Basketbola līgas kluba "Zemgale" basketbolistiem Edgaru Krūmiņu un Andri Justoviču cīnījās arī Gatis Justovičs un Arvis Vālodze, uzvarēja "Ghetto Basket" Latvijas tūres finālturnīrā, kas pagājušā gada 1. un 2. oktobrī notika Rīgas Sporta manēžā.

"Urbanmet" finālā izdevās pārspēt Rīgas kvartetu "Mazais", kuru pārstāvēja LBL kluba "Turība" basketbolisti Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, kā arī Oskars Rusmanis un Artūrs Kramiņš.

"Ghetto Basket" Latvijas tūres galveno balvu - Andra Biedriņa un "Streetbasket" dāvāto apmaksākto braucienu uz NBA spēli Ņujorkā - ieguva tieši "Urbanmet". Iespēja izmantot balvu radās šā gada martā, kad Ņujorkas piepilsētā Ņurkā bāzētais klubs Ņūdžersijas "Nets" uzņems tieši Biedriņa pārstāvēto "Warriors".

"Urbanmet" basketbolistu videointervija pirms došanās uz Ņujorku.

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv

Slēpts komentārs: kobe_2_4

  +9 [+] [-]

, 2011-03-07 15:44, pirms 14 gadiem
kapēc nav tolks-vismaz ņujorku apstīsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-07 16:15, pirms 14 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Kāpēc nav tolks idiņ?

Amara, Entonijs, Bilapss, Ellis. Spēlētāji uz kuriem var paskatīties un abu komandu spēles temps ir gana ātrs, lai nebūtu garlaicīgs aizsardzības basketbols.
nejauc Knicks ar Nets

     [+] [-]

, 2011-03-07 16:21, pirms 14 gadiem
Kada starpiba kas tur spele, ja ir apmaksats brauciens uz NY? Ta tak balva par uzvaru un davinatam zirgam ka zinams zobos neskatas. Jautajums tikai - kapec 4 komandas dalibnieks (A.Valodze) nebrauc, ja var ticet raksta informacijai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-07 16:45, pirms 14 gadiem
Ulrihs rakstīja: Kada starpiba kas tur spele, ja ir apmaksats brauciens uz NY? Ta tak balva par uzvaru un davinatam zirgam ka zinams zobos neskatas. Jautajums tikai - kapec 4 komandas dalibnieks (A.Valodze) nebrauc, ja var ticet raksta informacijai?
Arvis Vālodze labprātīgi savu vietu atdāvināja Raimondam Elbakjanam

  -2 [+] [-]

, 2011-03-07 16:58, pirms 14 gadiem
klauni visi 4 tajaa video