Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

8. septembrī ar „Ghetto Basket” turnīru svinēsim „Ogas” dzimšanas dienu Preiļos

Renārs Buivids
Renārs Buivids

„Ghetto Games” sezona turpinās arī septembrī, jo visiem ielu basketbolistiem būs vēl viena lieliska iespēja samērot spēkus „Ghetto Basket” turnīrā, kas 8. septembrī kļūs par vienu no Preiļu tirdzniecības centra „Oga” dzimšanas dienas svinību sastāvdaļām. Spēļu sākums jau plkst. 11.

Tieši 8. septembrī tirdzniecības centrs „Oga” svinēs savu trešo dzimšanas dienu. Svētku ballīte tiks ieskandināta tieši ar „Ghetto Basket” turnīru. Reģistrācija tam notiks no plkst. 10 līdz plkst. 11, bet uzreiz pēc tam sāksies cīņas par vērtīgajām balvām. Informācija par reģistrēšanos un vecuma grupām atrodamas „Ghettogames.lv” mājas lapas sadaļā „Ghetto Basket”.

Paralēli „Ghetto Basket” spēlēm ģimenēm būs iespējams izklaidēties uz piepūšamajām atrakcijām, bet jau pēc ielu basketbola turnīra beigām, kas plānotas ap plkst. 17, izvērtīsies izklaides programma. Plānota gan „Knīpu un knauķu” uzstāšanās ar koncertuzvedumu „Mūsu mammām un tētiem”, gan dziedātāja Nikolaja Puzikova iznāciens, bet visu vainagos dīdžeju „ZaZzy” un „Mar Tin” ballīte.

„Ghetto Games” vasara ar gandrīz 60 pasākumiem vairākos sporta veidos daudzās Latvijas pilsētās kulminācijas brīdi piedzīvoja 30. augustā Rīgā, Grīziņkalnā, kad „Ghetto Basket” čempionu titulu un Andra Biedriņa balvu izcīnīja Jelgavas „Armet”, tika noteikti arī labākie skeitparka sporta veidos un „Ghetto Dance”. Bet dienu pirms tam par „Ghetto Football” čempioniem kļuva Mārupes komanda „Bikini Lounge”.

Nākamie čempioni Jelgavas „Armet” apakšgrupu spēlē piedzīvoja zaudējumu tieši no „Baltic Casting Agency”, taču finālā iepriekšējo divu gadu labākā „Ghetto Basket” komanda prata revanšēties – 21:13. Par 2012. gada čempioniem kļuva „Armet” basketbolisti – Andris un Gatis Justoviči, Arvis Vālodze un Edgars Krūmiņš. Vicečempionu godā „Baltic Casting Agency”, kura rindās spēlēja divi no „Ghetto Games” himnas autoriem – apvienības „Z-Kalns” dalībnieki Mārcis un Nauris Liepiņi. „Ghetto Basket” sezonas trešo vietu dalīja rangā pirmo vietu izcīnījušais „Mazais/SportosimVisi.lv” un „Kaijasenergy.lv”.

„Ghetto Basket” čempioniem būs iespēja Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) jaunajā sezonā doties uz Ņujorku, lai klātienē vērotu NBA spēli. Šo balvu jau trešo gadu pēc kārtās dāvā Andris Biedriņš.

„Ghetto Games” sezonā notika gandrīz 60 pasākumu dažādos sporta veidos. Lielākie kompleksie pasākumi tika aizvadīta 2. jūnijā Jēkabpilī un 9. jūnijā Daugavpilī, bet vasaras kulminācija tika sasniegta jūnija pēdējās dienās „Ghetto Games festivālā Ventspilī”, kad kopumā padsmit sporta veidos startēja 15 valstu vairāk nekā 1000 dalībnieku.

„Ghetto Games” sezonas galvenie partneri: „OKarte”, „Latvijas Universitāte”, basketbola klubs „VEF Rīga”.

„Ghetto Games” atbalsta: „adidas”, „Sport2000”, tipogrāfija „McĀbols”, „Mangaļi” minerālūdens, „Quiksilver”, „Parbmx”, „Taktika.lv”, „Contex”, Jēkabpils pilsētas Dome, Daugavpils pilsētas dome un Sporta pārvalde, Alūksnes novada dome, Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra, TC „Liiba”, Salaspils novada dome, Jūrmalas novada dome.

Informatīvi atbalsta: „Draugiem.lv”, „Tvnet.lv”, „SpinFM”, „Diena”, „Diena.lv” „Kanāls 2”, „Čas”, „Subbota”, „Novonews”, „JCDecaux”, „Sportacentrs.com”, žurnāls „Sports”.

Papildus informācija:

Lapas - Ghetto Games - GHETTO GAMES - draugiem.lv

Ghetto Games (ghettogames) on Twitter