Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Krānihs un Semīrs", Silavs un Kārlis plosās pie "Alfas"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Krānihs un Semīrs", Silavs un Kārlis plosās pie "Alfas"
"Streetshop" atbalstītā "Slam dunk" konkursa uzvarētājs Haralds Kārlis "in action"
Foto: "Streetbasket.lv"

31.jūlijā "Ghetto Basket Special Edition 2x2" otrajā posmā, kurš norisinājās Rīgā pie TP "Alfa", uzvarēja "Krānihs un Semīrs". Sandis Silavs, Artūrs Kramiņš un Jānis Dilevka finālā uzveica "Lielā sprādziena teoriju".

Silavs triumfēja arī "Pussy Energy Drink" tālmetienu konkursā, finālā realizējot pilnīgi visus raidītos 15 metienus.

Pirmo reizi šajā sezonā "Ghetto Basket Special Edition 2x2" norisinājās pie t/p "Alfa". Siltajā sestdienā uz sacensībām bija ieradusies 71 komanda.

Vecākajā grupā bija sapulcējušās vairākas spēcīgas vienības. Vairākas no tām nenokļuva pat līdz pusfināliem. Viena no neveiksminiecēm bija komanda, ka uzvarēja pirmajā posmā - "Streetshop" ar Mārtiņu Motivānu , Jāni Lasmani un Otto Poli sastavā. "Streetshop" 1/4 fināla piekapās šī posma 3.vietas ieguvējiem "Nimbus 2000", kuras sastāva spēlēja Lauris Mizis un Kārlis Jaunzems. Savukārt fināla "Krānihs un Semīrs" sasitošā spēlē pieveica vēl vienu ļoti spēcīgu duetu „Lielā sprādziena teorija”.

Mazajā grupā uzvaru 13 komandu konkurencē izcīnīja komanda „Draudzība” (Harijs Frīdenbergs un Eduards Blūms), otrajā vietā atstājot meiteņu komandu „Daft Trio”, savukārt 3.vietu ieņēma komanda „Dolbiks un Co”.

"Streetshop" slam-dunk konkursā no 10 dalībniekiem fināla iekļuva Gatis Cers, Kristers Zeidaks un Haralds Kārlis. Pēdējais no viņiem saviem konkurentiem neatstāja ne mazākas cerības uz galveno balvu – 100 latu dāvanu karti no veikala "Streetshop". Jau ar pirmo mēģinājumu Haralds bumbu trieca groza no augšas tik efektīgi, ka skatītāji eksplodēja un žūrijai pat aizrāvās elpa. Savukārt otrais izpildījums bija vel efektīgāks. Slam-dunk izpildīts 360 grādu lēciena pāri Ghetto Streetboy Arčijam no Jelgavas. Žūrijas locekļi – Krišs Zupiņš, DJ Get Dizzy, Ivars Lubāns, Oskars Rusmanis un Itālijas U-20 izlases basketbolists Deivids nevilcinoties, kārtējo riezi, Haralda izpildījumu novērtēja ar maksimālo vērtējumu un uzvarētājs tika noskaidrots.

Ne mazāk interesanti notikumi risinājās "Pussy Energy Drink" trīs punktu metienu konkursa ietvaros. Sandis Silavs, kurš teju caur adatas aci iekļuva finālā, turpinājumā nodemonstrēja savas snaipera ipašības pilnā krašņumā. Startējot fināla kā pirmais dalībnieks, viņš realizēja visus raidītos 15 tālmetienus, savācot maksimālo punktu summu – 20. Neviens no atlikušajiem konkurentiem, pat tuvu, nespēja pietuvoties Silava uzrādītajam rezultātam. Uzvarētājs saņēma galveno balvu - 100 latu dāvanu karti no kluba "Pussy Lounge".

Starp spēlēm uz centrāla laukuma norisinājās arī elpu aizraujoši ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi. Notika ari skatītāju konkurss, kurā dalībniekiem vajadzēja nodemonstrēt savas spēka īpašības un pēc iespējas vairāk veikt pievilkšanās pie stieņa. Par uzvarētāju kļuva Artis Teibe.

Ar mums kopā pasākuma laikā bija arī "Black Silver Party Bus". Uz kolorītā transporta līdzekļa jumta uzstājās visa pasākuma laikā DJ Get Dizzy, kā arī jaunais latviešu mūziķis Reject. Pasākuma noslēgumā vārds tika dots arī mazajam Arčijam no Jelgavas, kurš izpildīja vienu no pasaules slavenā dziedātāja Justin Bieber dziesmām.

Labākajām komandām un konkursa uzvarētājiem tika dāvātas balvas no t/p "Alfa", konditorejas "Boulangerie Bonjour", "Streetshop", "Pussy Energy Drink", "Veikot.lv", tetovēšanas salona "Impulss", "Cinamon", kempinga "Abragciems", "Feldmaņa SPA" un "Garnier".

Pasākuma rīkotāji īpašu pateicību izsaka t/p "Alfa" par jaunizveidoto sadarbību, kā arī "Ghetto Basket" Latvijas tūres galvenajiem atbalstītājiem basketbola klubam "VEF Rīga" un Latvijas Universitātei, kā arī konditorejai, kas atrodas Doma laukumā Tirgoņu ielā 4 "Boulangerie Bojour"

Nākamais "Ghetto Basket Special Edition 2x2" paredzēts 14.augustā, savukārt nākamais "Ghetto Basket" Latvijas tūres posms paredzēts 3.augustā Madonā.

"Ghetto Basket Special Edition 2x2" laureāti:

1995.gadā dzimušie un jaunāki zēni:

1. "Draudzība"

2. "Daft Trio"

3. "Dolbiks un Co"

1994.gada dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Krānihs un Semīrs"

2. "Lielā sprādziena teorija"

3. "Nimbus 2000"

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-02 17:32, pirms 14 gadiem
baigā balva Silavam 100ls uz pussy lounge kur nodzert naudu pff
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja