Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Ghetto Basket" grandu cīņā pārāki "X-Power Brazzers"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Ghetto Basket" grandu cīņā pārāki "X-Power Brazzers"
1. jūlija "Ghetto Basket" uzvarēja "X-Power Brazzers"
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres ceturtdienas posmā Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā" finālā divu grandu cīņā "X-Power Brazzers" pārspēja "Baltic Casting Agency", bet trešajā vietā "Greenline".

"Ghetto Basket" Latvijas tūres 17. posmā startēja gandrīz 80 komandu, bet par nozīmīgāko jaunumu kļuva sekmīga projekta "Es atbalstu Ghetto bērnus!" uzsākšana. Biedrība "Streetbasket" aicina ikvienu, kuram mājās ir kāds sporta inventārs, atribūtika, sporta apģērbs, nodot to „Ghetto Basket sporta apģērbu un inventāra maiņas punktā”.

„Ghetto Basket sporta apģērbu un inventāra maiņas punkts” darbosies ne tikai „Grīziņkalna skeitparkā”, bet arī pārējās „Ghetto Basket” Latvijas tūres vietās, kur būs iespēja ne tikai nodot savas sportošanas lietas, bet arī paši iemainīt pret nepieciešamo. Šis maiņas punkts darbosies līdz 2010.gada septembra vidum. Ikviens, kurš piedalīsies atbalsta kustībā un atnesīs savu artavu „Ghetto Basket sporta apģērba un inventāra punktam”, saņems uzlīmi „Es atbalstu Ghetto bērnus!”.

"Ghetto Basket" laureāti saņēma balvas no organizatoriem un "Mārtiņa Beķerejas" garšīgos klinģerus. Izcilnieki tika arī pie dāvanām no kempinga "Abragciems", motokrosa "Superkausa", Rīgas Piena kombināta, "Veikot.lv", tetovēšanas salona "Impulss" un peintbola parka "Bazooka Paintball".

"Ghetto Basket" Latvijas tūres turpinājums piektdienas vakarā Jelgavā pie sporta halles. Pieteikšanās no plkst. 17, bet plkst. 18 spēļu sākums. Sestdien pirmo reizi pašmāju ielu basketbola vēsturē Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā" notiks "Ghetto Basket Special Edition 2x2" turnīrs. Pieteikšanās tiek īstenota "Streetbasket.lv" mājas lapā.

Nākamajā nedēļā "Ghetto Basket" būs divi turnīri - 8. jūlijā Grīziņkalnā, kā arī 10. jūlijā Saulkrastos, aktīvās atpūtas centrā "Koklītes". "Ghetto Basket" klasiskās grupas Saulkrastos papildinās arī 1980. gadā dzimušo un vecāku vīriešu grupa.

1.jūlija "Ghetto Basket" laureāti:

1995.gadā dzimušie un jaunāki zēni; sievietes

1. "Tupeņi" (Harijs Frīdenbergs, Dāvis Geks, Matīss Rutks, Gustavs Balams)

2. "Komanda" (Ģirts Lazdāns, Modests Kucinskis, Modris Gundegs)

3. "Firminieki"

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "X-Power Brazzers" (Normunds Mucenieks, Krišjānis Brehmanis, Kristaps Konstantinovs, Mārtiņš Rozenbergs)

2. "Baltic Casting Agency" (Valts Dambergs, Raitis Liepa, Nauris Liepiņš, Mārtiņš Liepa)

3. "Greenline" (Mārtiņš Kravčenko, Andis Cīrulis, Rolands Gebauers, Ivo Popmanis)

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv