Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Notikumiem bagātas spēles telpu futbola čempionātā

Andrejs Siliņš

Notikumiem bagātas spēles telpu futbola čempionātā
Foto: Mārtiņš Sīlis

Sestdien, 19. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās ceturtās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Par šīs kārtas spraigāko spēli kļuva „Grobiņas” un „UPTK” futbolistu spēkošanos, kurā viss izšķīrās mača pēdējās sekundēs.

Jau dienas pirmajā spēlē laukumā devās abas A grupas līdervienības „Tosmare” un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs”. Negaidīti pārliecinoši labāki bija avīžnieki-poligrāfiķi, kuri savus pretiniekus apspēlēja salīdzinoši viegli ar rezultātu 5:1.

Otrajā dienas spēlē „Rajoņiki” ar rezultātu 5:3 pārspēja „Ezermala”, bet dienas pēdējā spēlē iepriekšējā gada čempioni „V.O.V.A.” ar rezultātu 12:1 sagrāva B grupas pastarīšus „Olymp Sports”.

Par kārtas spilgtāko maču kļuva "Grobiņas" un "UPTK" duelis. Lai arī otrā puslaika sākumā rezultāts bija 2:0 „UPTK” labā, tomēr visi izšķirošākie notikumi bija vēl tikai priekšā. Īsā laika sprīdī grobiņnieki deva prettriecienu un otrā puslaika vidū viss bija apgriezies kājām gaisā – 4:2 jau priekšā „Grobiņas” komanda.

„UPTK” padoties negrasījās un 58 sekundes pirms spēles beigām rezultāts uz tablo jau neizšķirts – 4:4. Kā vēlāk izrādījās, vieniem laimīgas, bet otriem traģiskas bija spēles beigas, jo „UPTK” futbolisti nepilnas astoņas sekundes pirms spēles beigām guva uzvaru nesošos vārtus, tādējādi triumfējot visā mačā ar rezultātu 5:4(!)

Līdz ar to, pēc četrām nospēlētām kārtām kā vienīgā komanda bez zaudējumiem vēl cīnās A grupas līdervienība „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs”. Savukārt, B grupā vienāds punktu skaits ir uzreiz trijām komandām – „Grobiņa”, „UPTK” un „V.O.V.A.”.

Nākošajā nedēļas nogalē telpu futbola čempionāta spēles nenotiks, taču 5. un 6. martā ir plānotas nākošās spēles. Spēļu kalendārs uz doto brīdi vēl nav zināms, taču tuvāko dienu laikā informācija par to sekos.

Liepājas pilsētas čempionāts telpu futbolā (19. februāris):

"Tosmare" - "KV&LP" 1:5
"Rajoņiki" - "Ezermala" 5:3
"Grobiņa" - "UPTK" 4:5
"V.O.V.A." - "Olymp Sport" 12:1

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs